Media Club - Immortal (NOR) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Immortal (NOR)

Immortal (NOR)
  Band/Artist:  Immortal (NOR)
Country:  Norway
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/ImmortalOfficial
 www.facebook.com/ImmortalOfficial
 www.ImmortalOfficial.com
 v1.metal-archives.com/band.php?id=75
 www.metal-archives.com/bands/Immortal/75
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Immortal-l-en.html
Инфо:
Поначалу группа называлась Amputation м свое первое демо "Achieve The Mutilation" выпустило в 1990-м году. Это было шокирующее, примитивно-брутальное демо, но вся прелесть использования таких слов, как "Amputation" и "Mutilation" уже была задействована такой группой, как Carcass и начинала надоедать...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Northern Chaos Gods 2018 8 02.07.2018
2009 All Shall Fall 2009 7 30.09.2009
04.06.2010
2002 Sons of Northern Darkness 2002 8 04.01.2003
03.07.2007
2002 Sons of Northern Darkness (Deluxe Edition, 2005) 2002 8 21.12.2005
2000 Damned in Black 2000 7 04.01.2003
10.12.2008
1999 At the Heart of Winter 1999 6 04.01.2003
10.12.2008
1997 Blizzard Beasts 1997 9 04.01.2003
10.12.2008
1995 Battles in the North 1995 10 04.01.2003
10.12.2008
1993 Pure Holocaust 1993 8 04.01.2003
10.12.2008
1992 Diabolical Full Moon Mysticism 1992 7 04.01.2003
10.12.2008
1991 Promo '91 1991 3 11.05.2005
 Bootlegs
2004 Blashyrkh Kingdom 2004 13 08.05.2007
24.09.2012
2003 Live at Inferno Festival 2003 10 14.01.2008
1994 Live in Zaandam 6-10-94 1994 7 19.01.2006
 Singles, Mini-CD's, EP's
2018 Northern Chaos Gods (Single) 2018 1 26.06.2018
2007 Destroying Divina 2007 6 14.01.2008
1991 Call Of The Wintermoon 1991 3 13.09.2012
 Live Albums
2010 The Seventh Date Of Blashyrkh 2010 11 09.08.2010
 Tributes
L 1.44 / D 0.00 2000 8 32020.02.2008
05.02.2013
L 0.00 / D 1.00 2012 11 19226.05.2012
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG