Media Club - Branduardi, Angelo (Angelo Branduardi) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Branduardi, Angelo

Branduardi, Angelo
  Band/Artist:  Branduardi, Angelo
Country:  Italy
Genre:  Folk;  Rock
Style:
URL's:  www.AngeloBranduardi.it
 myspace.com/Branduardi
 www.discogs.com/artist/199024-Angelo-Branduardi
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Camminando camminando in tre 2015 16 27.11.2018
2013 Il Rovo E La Rosa 2013 9 27.11.2018
2011 Cosi E Se Mi Pare 2011 6 27.11.2018
2010 Futuro Antico VII 2010 16 27.11.2018
2009 Futuro Antico V 2009 20 07.08.2018
2009 Senza Spina 2009 14 27.11.2018
2007 Futuro Antico IV: Venezia e il Carnevale 2007 19 27.11.2018
2003 Altro ed altrove. Parole d'amore dei popoli lontani 2003 14 07.08.2018
27.11.2018
2000 L'Infinitamente piccolo 2000 11 07.08.2018
1999 Futuro Antico II: Sulle orme dei Patriarchi 1999 9 27.11.2018
1998 Il Dito E La Luna 1998 12 07.08.2018
1995 La Menace 1995 12 27.11.2018
1992 Si puo fare 1992 10 27.11.2018
1990 Il Ladro 1990 11 27.11.2018
1988 Pane e Rose 1988 12 27.11.2018
1986 Branduardi canta Yeats 1986 10 07.08.2018
27.11.2018
1983 Cercando l'oro 1983 10 07.08.2018
27.11.2018
1983 Tout L'Or Du Monde (LP) 1983 10 27.11.2018
1981 Branduardi 1981 9 07.08.2018
1980 Gulliver, la luna e altri disegni (Reissue 1992) 1980 10 07.08.2018
1980 Va Ou Le Vent Te Mene (LP) 1980 9 27.11.2018
1979 Cogli La Prima Mela 1979 9 07.08.2018
1978 A La Foire De L'Est (LP) 1978 10 07.08.2018
1977 La Demoiselle (LP) 1977 9 07.08.2018
1977 La Pulce D'acqua 1977 9 07.08.2018
1976 Alla Fiera Dell'est 1976 10 07.08.2018
27.11.2018
1975 La Luna 1975 9 07.08.2018
1974 Angelo Branduardi (CD Issue, 1992) 1974 9 07.08.2018
27.11.2018
 Live Albums
1992 Concerto (Reissue 1992, CD 2) 1992 10 07.08.2018
1980 Concerto (Reissue 1992, CD 1) 1980 12 07.08.2018
 Compilations, Remixes
2015 Best Of - En francais 2015 18 27.11.2018
2009 The Universal Music Collection (CD 1: Alla Fiera Dell'Est, 1976) 2009 10 07.08.2018
2009 The Universal Music Collection (CD 2: La Pulce D'acqua, 1977) 2009 9 07.08.2018
2009 The Universal Music Collection (CD 3: Cogli La Prima Mela, 1979) 2009 9 07.08.2018
2009 The Universal Music Collection (CD 4: Highdown Fair (Alla Fiera Dell'Est - English Version), 1978) 2009 10 07.08.2018
2009 The Universal Music Collection (CD 5: Fables And Fantasies (La Pulca D'Acqua - English Version), 1980) 2009 9 07.08.2018
2005 The Platinum Colletion (CD 2) 2005 18 07.08.2018
2005 The Platinum Collection (CD 3) 2005 18 07.08.2018
2004 The Platinum Colletion (CD 1) 2004 19 07.08.2018
1998 The Best of Studio Collection (CD 1) 1998 17 07.08.2018
1998 The Best of Studio Collection (CD 2) 1998 16 07.08.2018
1998 Best Of 1998 17 27.11.2018
1996 Camminando Camminando 1996 17 27.11.2018
1991 Confessioni di un malandrino 1991 14 27.11.2018
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG