Media Club - Novy Svet (Nový Svět) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

   Novy Svet

Novy Svet
   Band/Artist:  Novy Svet
Country:  Austria
Genre:  Alternative;  Rock;  Electronica;  Folk;  Pop
Style:
URL's:  www.artcraf.it
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Selected Ambient Works Vol. I 2012 13 30.06.2023
2012 Selected Ambient Works Vol. II 2012 13 30.06.2023
2011 Into Your Skies 2011 22 30.06.2023
2008 Todas Las Últimas Cosas 2008 9 30.06.2023
2006 Fin. Finito. Infinito 2006 16 30.06.2023
2005 Siderant - A Beat Monkey Meditation 2005 7 30.06.2023
2005 Destello De Estrellas En La Frente 2005 14 30.06.2023
2005 Destello De Estrellas En La Frente Bonus 3 2005 4 30.06.2023
2004 Là-Bas(s) Communion 2004 7 30.06.2023
2003 Envenenado 2003 6 30.06.2023
2002 The Flies In Dreams And Reality 2002 17 30.06.2023
2002 Venezia 2002 15 30.06.2023
2002 Bulli E Pupe 2002 5 30.06.2023
2001 Chappaqua 2001 11 30.06.2023
2001 Noi E Il Mondo 2001 12 30.06.2023
2000 Aspiral III 2000 5 30.06.2023
2000 Cuori Di Petrolio 2000 12 30.06.2023
1999 Faccia A Faccia 1999 11 07.08.2008
10.07.2023
1998 Rumorarmonio 1998 12 30.06.2023
 Singles, Mini-CD's, EP's
2006 A Mort 2006 1 30.06.2023
2005 Nachtfang (split) 2005 2 30.06.2023
2003 Terror 2003 2 30.06.2023
2003 Confesso Tutto! (split) 2003 2 30.06.2023
2003 Siento Sensación / Guerra 2003 3 30.06.2023
2003 Split 2003
Split [Split with Ait!]
3 30.06.2023
2003 Split 2003
Split [Split with Teatro Satanico]
4 30.06.2023
12.07.2023
2002 Mon Mercenaire! / El Continent! (split) 2002 2 30.06.2023
2002 Roma Total! / An Italiandaustrian Lo.Fi. EP 2002 4 30.06.2023
1999 !Feliz Navidad! 1999 3 07.08.2008
1999 Wien 1.999 1999 2 30.06.2023
1999 Cara O Cruz 1999 2 30.06.2023
1999 Olvidado / Le Cose Che Ami (split) 1999 2 30.06.2023
 Compilations, Remixes
2008 Todas Las Primeras Cosas 2008 23 30.06.2023
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 2003 15 24.09.2009
L 0.00 / D 0.00 2001 2 24.06.2023
L 0.00 / D 0.40 2002 2 07.08.2008
L 0.00 / D 0.80 2003 2 25.03.2006
10.07.2023
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG