Media Club - Abrial, Patrick (Patrick Abrial) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Abrial, Patrick

Abrial, Patrick
  Band/Artist:  Abrial, Patrick
Country:  France
Genre:  Blues;  Folk;  Pop
Style:
URL's:  www.abrialstudio.com
 www.discogs.com/ru/artist/273977-Patrick-Abrial
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Abrial & Jye - L'arnaque 2018 16 25.08.2019
2015 Les Fables De La Fontaine (Versions Chantees Et Instrumentales) 2015 21 25.08.2019
1982 La Fille Du Boucher (Lp) 1982 10 25.08.2019
1981 Video (Lp) 1981 11 25.08.2019
1978 Le Bonbon (Lp) 1978 10 25.08.2019
1977 Mannderly (Avec Stratageme Group) (Lp) 1977 9 25.08.2019
1976 Condamne Amour (Lp) 1976 11 25.08.2019
1972 Je Nous Aime (Lp) 1972 11 25.08.2019
1970 Petite Isabelle (Lp) 1970 11 25.08.2019
1969 Chanson Pour Marie (Lp) 1969 11 25.08.2019
1966 J'ai Faim (Lp) 1966 12 25.08.2019
 Compilations, Remixes
2018 Et Pour Quelques Chansons De Plus 2018 16 25.08.2019
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG