Media Club - Baglioni, Claudio (Claudio Baglioni) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Baglioni, Claudio

Baglioni, Claudio
  Band/Artist:  Baglioni, Claudio
Country:  Italy
Genre:  Dance;  Pop
Style:
URL's:  www.Baglioni.it
 www.ClaudioBaglioni.it
 www.discogs.com/artist/638411-Claudio-Baglioni
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 D'amore (CD 1) 2015 15 12.07.2016
2015 D'amore (CD 2) 2015 15 12.07.2016
2013 Con Voi 2013 11 29.10.2013
2013 Con voi (Limited Edition) 2013 15 15.03.2018
2012 Un Piccolo Natale In Piu 2012 26 17.12.2012
2009 Q.P.G.A. (CD 1) 2009 26 22.12.2009
2009 Q.P.G.A. (CD 2) 2009 26 22.12.2009
2006 Siempre Aqui 2006 11 04.08.2006
2006 Siempre Aqui (en Espanol) 2006 11 15.03.2018
2005 Crescendo E Cercando (CD 1) 2005 14 17.01.2010
27.12.2012
2005 Crescendo E Cercando (CD 2) 2005 15 17.01.2010
2003 Sono io, l'uomo della storia accanto 2003 13 17.01.2010
1999 Viaggiatore sulla coda del tempo 1999 12 17.01.2010
1997 Anime in Gioco 1997 20 17.01.2010
1996 Attori e spettatori (CD 1) 1996 13 17.01.2010
27.12.2012
1996 Attori e spettatori (CD 2) 1996 13 17.01.2010
27.12.2012
1995 Io sono qui 1995 18 17.01.2010
1992 ancorAssieme 1992 13 22.12.2009
1990 Oltre (CD 1) 1990 10 17.01.2010
1990 Oltre (CD 2) 1990 10 17.01.2010
1986 Assolo (CD 1) 1986 12 17.01.2010
27.12.2012
1986 Assolo (CD 2) 1986 12 17.01.2010
27.12.2012
1985 La vita e adesso, il sogno e sempre 1985 10 17.01.2010
1981 Strada facendo 1981 12 17.01.2010
1978 E tu come stai? 1978 9 17.01.2010
1977 Solo 1977 10 17.01.2010
1975 Sabato pomeriggio 1975 12 17.01.2010
27.12.2012
1974 E tu... 1974 10 17.01.2010
1973 Gira che ti rigira Amore Bello 1973 11 17.01.2010
1972 Questo piccolo grande amore 1972 14 17.01.2010
1972 Questo piccolo grande amore (Remastered 2005) 1972 15 15.03.2018
1971 Un cantastorie dei giorni nostri 1971 12 17.01.2010
27.12.2012
1970 Claudio Baglioni 1970 12 17.01.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2008 B-Sides & Unreleased (EP) 2008 6 15.03.2018
1998 Da me a te (Maxi-Single) 1998 12 17.01.2010
1998 Da me a te (Single) 1998 3 17.01.2010
1991 Da me a te - Anteprima tour '91 Baglioni (Single) 1991 4 17.01.2010
 Live Albums
2016 Capitani Coraggiosi (Il Live) - Deluxe Edition [CD 1] (feat.) 2016 18 24.11.2016
2016 Capitani Coraggiosi (Il Live) - Deluxe Edition [CD 2] (feat.) 2016 18 24.11.2016
2016 Capitani Coraggiosi (Il Live) - Deluxe Edition [CD 3] (feat.) 2016 11 24.11.2016
2010 Per il mondo: World Tour 2010 (CD 1) 2010 13 15.03.2018
2010 Per il mondo: World Tour 2010 (CD 2) 2010 15 15.03.2018
2007 Buon viaggio della vita: Anteprima Tour Tutti Qui (CD 1) 2007 12 18.01.2010
2007 Buon viaggio della vita: Anteprima Tour Tutti Qui (CD 2) 2007 10 18.01.2010
2007 Buon viaggio della vita: Anteprima Tour Tutti Qui (CD 3) 2007 13 18.01.2010
2001 InCanto tra pianoforte e voce (CD 1) 2001 16 17.01.2010
2001 InCanto tra pianoforte e voce (CD 2) 2001 15 17.01.2010
2001 InCanto tra pianoforte e voce (CD 3) 2001 15 17.01.2010
2000 Acustico - Sogno di una notte di note (CD 1) 2000 15 17.01.2010
27.12.2012
2000 Acustico - Sogno di una notte di note (CD 2) 2000 14 17.01.2010
27.12.2012
1998 A-Live (CD 1) 1998 15 17.01.2010
1998 A-Live (CD 2) 1998 14 17.01.2010
1998 A-Live (CD 3) 1998 14 17.01.2010
1992 Assieme (Oltre il Concerto) 1992 14 17.01.2010
1982 Ale'-O O' (CD 1) 1982 9 17.01.2010
1982 Ale'-O O' (CD 2) 1982 12 17.01.2010
 Compilations, Remixes
2018 50 Anni Al Centro (CD 1) 2018 13 02.03.2018
2018 50 Anni Al Centro (CD 2) 2018 11 02.03.2018
2018 50 Anni Al Centro (CD 3) 2018 13 02.03.2018
2018 50 Anni Al Centro (CD 4) 2018 13 02.03.2018
2006 Gli Altri Tutti Qui (Seconda Collezione 1967-2006: CD 1) 2006 19 17.01.2010
2006 Gli Altri Tutti Qui (Seconda Collezione 1967-2006: CD 2) 2006 15 17.01.2010
2006 Gli Altri Tutti Qui (Seconda Collezione 1967-2006: CD 3) 2006 14 17.01.2010
2006 Quelli Degli Altri Tutti Qui (CD 1) 2006 14 17.01.2010
2006 Quelli Degli Altri Tutti Qui (CD 2) 2006 16 17.01.2010
2005 Tutti Qui (Collezione 1967-2006: CD 1) 2005 17 17.01.2010
27.12.2012
2005 Tutti Qui (Collezione 1967-2006: CD 2) 2005 14 17.01.2010
27.12.2012
2005 Tutti Qui (Collezione 1967-2006: CD 3) 2005 13 17.01.2010
27.12.2012
2005 Todo Baglioni: Grandes Exitos en Espanol 2005 15 15.03.2018
1997 Diario Baglioni 1997 16 15.03.2018
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30    
go top

Media ClubCreated by TDG