Media Club - Urszula (Kasprzak, Urszula Beata) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Urszula

Urszula
   Band/Artist:  Urszula
Country:  Польша
Genre:  Pop;  Classical;  World
Style:
URL's:  www.urszulakasprzak.pl
 Facebook
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2021 Biala Droga 2021 12 11.04.2023
2021 Teraz Ja 2021 11 11.04.2023
2021 Urszula & Jumbo (Reedition) 2021 13 11.04.2023
2021 Supernova 2021 12 27.04.2023
2020 Polskie Koledy 2020 10 11.04.2023
2013 Eony Snu 2013 12 11.04.2023
2010 Dziś Już Wiem 2010 11 11.04.2023
1987 Urszula 3 (2011 Remastered) feat. 1987 8 11.04.2023
 Live Albums
2017 Zlote Przeboje Akustycznie (Acoustic Live) 2017 15 11.04.2023
 Compilations, Remixes
2014 Wielki Odlot 2 - Najlepsze 80-te 2014 12 11.04.2023
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 1984 8 21.03.2023
L 0.00 / D 0.29 1992 14 21.02.2013
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG