Media Club - Паша Техник (Technique (RUS) / Павел Ивлев / Pavel Ivlev) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

   Паша Техник

Паша Техник
   Band/Artist:  Паша Техник
Country:  Russia
Genre:  Electronica;  Hip-Hop
Style:
URL's:  Instagram
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2022 Кипятильник (feat. Metox) 2022 9 19.06.2023
2021 264.1 2021 9 19.06.2023
2018 Ru$$ian Tre$hmvn 2018 15 19.06.2023
2017 Статистика гуся, Часть 1 2017 13 19.06.2023
2017 Статистика гуся, Часть 2 2017 15 19.06.2023
 Singles, Mini-CD's, EP's
2021 Отвертка (feat. Metox) 2021 1 19.06.2023
2020 В крови (EP) 2020 6 19.06.2023
2020 Кладмен мудак 2020 1 19.06.2023
2020 Одинокий 2020 1 19.06.2023
2019 Веснушки (с MC Conductor) 2019 5 19.06.2023
2014 Залогинился 2014 1 19.06.2023
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 2020 1 26.12.2021
L 0.00 / D 0.00 2021 1 31.05.2023
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29      
go top

Media ClubCreated by TDG