Media Club - Pidżama Porno (Pidzama Porno) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

   Pidżama Porno

Pidżama Porno
   Band/Artist:  Pidżama Porno
Country:  Poland
Genre:  Alternative;  Rock;  Pop;  Reggae
Style:
URL's:  pidzamaporno.pl
 Facebook
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Sprzedawca jutra 2019 12 31.10.2023
2007 Złodzieje Zapalniczek (Reedition) 2007 14 19.11.2023
2007 Finalista 2007 17 19.11.2023
2004 Bułgarskie centrum 2004 12 31.10.2023
2001 Marchef w butonierce 2001 18 31.10.2023
1999 Ulice jak stygmaty - Absolutne rarytasy 1999 16 31.10.2023
1998 Styropian 1998 15 19.11.2023
1997 Złodzieje zapalniczek 1997 12 31.10.2023
1996 Futurista 1996 20 19.11.2023
 Singles, Mini-CD's, EP's
2023 Her morning elegance 2023 1 31.10.2023
2023 Zimny bóg 2023 1 31.10.2023
2022 Buczy 2022 1 31.10.2023
2019 Hokejowy zamek (Single Version) 2019 1 31.10.2023
2004 Nikt Tak Pięknie Nie Mówił Że Się Boi Miłości 2004 4 19.11.2023
2000 Tom Petty spotyka Debbie Harry 2000 4 19.11.2023
1999 Katarzyna Ma Katar 1999 4 19.11.2023
1998 Do Nieba Wzięci - EP 1998 4 19.11.2023
1994 Zamiast Burzy EP 1994 4 19.11.2023
 Live Albums
2010 Koncertówka 1 2010 18 31.10.2023
2010 Koncertówka. Drugi szczyt 2010 16 31.10.2023
 Compilations, Remixes
2007 Dwadzieścia 2007 23 19.11.2023
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29      
go top

Media ClubCreated by TDG