Media Club - Amos Lee (Ryan Anthony Massaro) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Amos Lee

Amos Lee
  Band/Artist:  Amos Lee
Country:  USA
Genre:  Alternative;  Pop;  R&B/Soul
Style:
URL's:  myspace.com/AmosLee
 www.facebook.com/AmosLee
 www.AmosLee.com
 www.discogs.com/artist/Amos+Lee
 www.lastfm.ru/music/Amos+Lee
 en.wikipedia.org/wiki/Amos_Lee
 ru.wikipedia.org/wiki/Ли,_Эймос
Инфо:
Эймос Ли (родился в 1978 г.) американский исполнитель - сочинитель песен и гитарист из Филадельфии, Пенсильвания. Играет смесь фолка, джаза и соула. Выпустил четыре альбома: "Amos Lee" (1995), "Supply and Demand" (2006) и "Last Days at the Lodge" (2008), "Mission Bell" (2011). Во многом на его творчество оказали влияние Stevie Wonder, John Prine, Bill Withers, and James Taylor...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 My New Moon 2018 10 22.11.2018
2016 Spirit 2016 13 22.11.2018
2013 Mountains of Sorrow, Rivers of Song (Deluxe Edition) 2013 15 23.10.2013
2011 Mission Bell 2011 12 15.02.2011
2008 Last Days At The Lodge 2008 11 26.06.2008
15.02.2011
2006 Supply And Demand 2006 13 28.11.2006
15.02.2011
2005 Amos Lee 2005 11 15.02.2011
 Singles, Mini-CD's, EP's
2012 As The Crow Flies (EP) 2012 6 01.05.2012
2011 iTunes Live from SoHo (Live EP) 2011 8 01.05.2012
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG