Media Club - Pimpinela (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Pimpinela

Pimpinela
  Band/Artist:  Pimpinela
Country:  Argentina
Genre:  Latin
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2008 Diamante - 25 Aniversario 2008 13 14.07.2009
2006 Las Numero 1 2006 20 22.12.2006
2005 Donde Estan Los Hombres? 2005 14 14.07.2009
2003 Al Modo Nuestro 2003 13 14.07.2009
2000 Buena Onda 2000 12 14.07.2009
1999 Corazon Gitano 1999 10 14.07.2009
1998 Marido Y Mujer 1998 10 14.07.2009
1997 Pasiones 1997 10 25.03.2009
1995 De Corazon A Corazon 1995 11 14.07.2009
1993 Hay Amores Que Matan 1993 10 14.07.2009
1992 Pimpinela '92 1992 11 14.07.2009
1991 Diez Anos Despues 1991 10 14.07.2009
1989 Hay Amores Y Amores 1989 9 14.07.2009
1988 Ahora Me Toca A Mi 1988 10 14.07.2009
1987 Estaciones O Valiente 1987 10 14.07.2009
1986 El Duende Azul 1986 10 14.07.2009
1985 Lucia Y Joaquin 1985 10 14.07.2009
1984 Convivencia 1984 10 25.03.2009
1983 Hermanos 1983 12 25.03.2009
1982 Pimpinela 1982 10 25.03.2009
1981 Las Primeras Golondrinas 1981 10 25.03.2009
 Live Albums
1994 Nuestras 12 Mejores Canciones... En Concierto! 1994 12 14.07.2009
 Compilations, Remixes
2001 Gold (CD 1) 2001 15 14.07.2009
2001 Gold (CD 2) 2001 15 14.07.2009
1997 De Corazon (CD 1) 1997 20 14.07.2009
1997 De Corazon (CD 2) 1997 20 14.07.2009
1992 Antologia Musical 1992 20 14.07.2009
1992 Personalidad: 20 Exitos 1992 20 14.07.2009
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30    
go top

Media ClubCreated by TDG