Media Club - Верка Сердючка (Verka Serduchka, Андрій Михайлович Данилко) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Верка Сердючка

Верка Сердючка
   Band/Artist:  Верка Сердючка
Country:  Украина
Genre:  Dance;  Pop
Style:
URL's:  www.serduchka.com
 Facebook
 Instagram
 
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2008 Doremi Doredo 2008 11 29.07.2008
2008 Do Re Mi (Reissue 2013) 2008 11 20.11.2022
2007 Dancing Europe 2007 12 21.02.2008
2006 Трали Вали 2006 13 06.10.2006
2003 Ха-ра-шо! 2003 14 08.05.2003
2003 Чита-Дрита 2003 12 28.11.2003
2003 Chita Drita (Reissue 2013) 2003 14 20.11.2022
2003 Tralli-Valli 2003 11 20.11.2022
2003 Ха ра шо! (Reissue 2014) 2003 15 20.11.2022
2002 Vera Сердючка Best 2002 18 19.03.2003
 Singles, Mini-CD's, EP's
2022 Є пропозиція (Single) 2022 1 20.11.2022
2021 Disco Kicks (Night Edit) (Single) 2021 1 20.11.2022
2021 Wild Christmas (Single) 2021 2 20.11.2022
2020 Sexy (EP) 2020 4 20.11.2022
2019 Make It Rain Champagne (Single) 2019 1 20.11.2022
2013 Switter (Single) 2013 1 20.11.2022
2007 Dancing Lasha Tumbai (Single) 2007 4 26.07.2007
2007 Dancing Lasha Tumbai (Maxi-Single) 2007 8 28.07.2007
 Compilations, Remixes
2017 Всё будет хорошо (The Best of Verka Serduchka) 2017 19 20.11.2022
2004 Жениха хотела 2004 15 30.08.2004
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 2022 1 20.11.2022
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG