Media Club - Budka Suflera (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Budka Suflera

Budka Suflera
   Band/Artist:  Budka Suflera
Country:  
Genre:  Blues;  Rock
Style:
URL's:  www.budkasuflera.pl
 Facebook
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2022 Skaza 2022 13 21.03.2023
2009 Zawsze Czegos Brak 2009 14 21.02.2013
2005 Było 2005 16 21.03.2023
2004 Jest 2004 16 21.02.2013
2002 Mokre Oczy 2002 12 21.02.2013
2000 Bal Wszystkich Swietych 2000 16 21.02.2013
1997 Nic Nie Boli, Tak Jak Zycie 1997 12 21.02.2013
1995 Noc 1995 12 21.02.2013
1994 Underground 1994 13 21.02.2013
1993 Cisza 1993 9 21.02.2013
1988 Ratujmy Co Sie Da 1988 15 21.02.2013
1986 Giganci Tańczą 1986 10 21.02.2013
1984 Czas Czekania, Czas Olsnienia 1984 11 21.02.2013
1984 Malinowy król (2011 Remastered) feat. 1984 8 21.03.2023
1982 Za Ostatni Grosz 1982 11 21.02.2013
1980 Ona Przyszla Prosto Z Chmur 1980 14 21.02.2013
1979 Na Brzegu Swiatla 1979 7 21.02.2013
1976 Przechodniem Bylem Miedzy Wami 1976 6 21.02.2013
1975 Cien Wielkiej Gory 1975 8 21.02.2013
 Live Albums
2000 Live at Carnegie Hall 2000 17 05.05.2003
 Compilations, Remixes
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 1 - Bylo) 2006 16 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 2 - Piaty Bieg) 2006 12 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 3 - Cisza Jak Ta) 2006 11 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 4 - Zlote Przeboje) 2006 15 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 5 - Giganci Tancza - Urodzeni w PRL) 2006 13 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 6 - Caly Moj Zgielk) 2006 11 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 7 - Czas Wielkiej Wody) 2006 13 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 8 - Live At Carnegie Hall (2000), cz. I) 2006 10 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 9 - Live At Carnegie Hall (2000), cz. II) 2006 10 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 10 - Bez Pradu (1998) 2006 13 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 11 - Nie Wierz Nigdy Kobiecie) 2006 11 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 12 - Karaoke Sluchaczy Radia Zlote Przeboje) 2006 10 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 13 - Dmuchawce, Latawce, Wiatr) 2006 11 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 14 - Dziewczyna O Perlowych Wlosach) 2006 10 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 15 - Sen O Dolinie) 2006 12 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 16 - Mlode Lwy - Rock) 2006 12 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 17 - Gest Kozakiewicza) 2006 12 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 18 - Takie Tango) 2006 12 21.02.2013
2006 Leksykon 1974 - 2005 (CD 20 - Gratka Na Pozegnanie) 2006 12 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 1) 1999 11 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 2) 1999 12 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 3) 1999 14 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 4) 1999 14 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 5) 1999 15 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 6) 1999 12 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 7) 1999 14 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 8) 1999 15 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 9) 1999 15 21.02.2013
1999 Antologia 1974 - 1999 (CD 10) 1999 15 21.02.2013
1999 Greatest Hits 2 1999 14 21.02.2013
1994 Greatest Hits 1994 12 21.02.2013
1992 Best Of... Budka Suflera & Urszula 1992 14 21.02.2013
1984 1974 - 1984 1984 9 21.02.2013
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 1987 8 11.04.2023
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG