Media Club - Juan Luis Guerra (Juan Luis Guerra 4.40, Juan Luis Guerra 440) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Juan Luis Guerra

Juan Luis Guerra
  Band/Artist:  Juan Luis Guerra
Country:  Dominican Republic
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.JuanLuisGuerra.com
 en.wikipedia.org/wiki/Juan_Luis_Guerra
 www.discogs.com/artist/309408-Juan-Luis-Guerra
 www.allmusic.com/artist/juan-luis-guerra-mn0000291502
 www.allmusic.com/artist/juan-luis-guerra-y-440-mn0001643868
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Coleccion Cristiana 2012 11 19.12.2014
2010 A Son De Guerra 2010 11 19.12.2014
2007 La Llave De Mi Corazon 2007 13 26.03.2007
2007 La Llave De Mi Corazon (Edicion Especial) 2007 15 13.10.2007
2004 Para Ti 2004 11 20.04.2010
 Compilations, Remixes
1995 Grandes Exitos de Juan Luis Guerra 4.40 1995 16 20.04.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG