Media Club - Saltatio Mortis (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Saltatio Mortis

Saltatio Mortis
  Band/Artist:  Saltatio Mortis
Country:  Germany
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/mittelalterpunk
 www.saltatio-mortis.com
 v1.metal-archives.com/band.php?id=5621
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Saltatio_Mortis-l-en.html
:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Brot Und Spiele - Klassik Und Krawall (Limited Deluxe Edition, CD 1) 2019 12 17.04.2019
2019 Brot Und Spiele - Klassik Und Krawall (Limited Deluxe Edition, CD 2) 2019 12 17.04.2019
2019 Brot Und Spiele - Klassik Und Krawall (Limited Deluxe Edition, CD 3) 2019 13 17.04.2019
2019 Brot Und Spiele - Klassik Und Krawall (Limited Deluxe Edition, CD 4) 2019 11 17.04.2019
2018 Brot und Spiele (Deluxe Edition, CD 1) 2018 13 28.08.2018
2018 Brot und Spiele (Deluxe Edition, CD 2) 2018 13 28.08.2018
2015 Zirkus Zeitgeist (Limited Deluxe Edition Digipack) (CD 1) 2015 17 15.08.2015
2015 Zirkus Zeitgeist (Limited Deluxe Edition Digipack) (CD 2) 2015 15 15.08.2015
2015 Zirkus Zeitgeist - Ohne Strom Und Stecker 2015 20 21.03.2016
2015 Zirkus Zeitgeist - Ohne Strom und Stecker (Limited Deluxe Edition) [CD 1] 2015 13 29.08.2016
2015 Zirkus Zeitgeist - Ohne Strom und Stecker (Limited Deluxe Edition) [CD 2: Fest Der Liebe] 2015 7 29.08.2016
2013 Das Schwarze Einmaleins 2013 14 16.08.2013
2011 Sturm aufs Paradies (Limited Edition: CD 1) 2011 14 04.09.2011
11.10.2011
2011 Sturm aufs Paradies (Limited Edition: CD 2) 2011 7 04.09.2011
11.10.2011
2009 Wer Wind Sat 2009 14 11.11.2009
09.12.2009
2009 Wer Wind Saet (Limited Edition) 2009 14 26.11.2016
2007 Aus Der Asche 2007 14 03.10.2007
12.06.2008
2007 Aus der Asche (Limited Edition) 2007 14 26.11.2016
2005 Des Koenigs Henker 2005 13 12.04.2006
2005 Des Konigs Henker (Limited Edition) 2005 13 26.11.2016
2004 Erwachen 2004 12 05.04.2006
2004 Erwachen (Limited Edition) 2004 12 26.11.2016
2003 Heptessenz 2003 12 05.04.2006
04.09.2008
2002 Das Zweite Gesicht 2002 12 19.05.2003
04.09.2008
2001 Tavernakel 2001 13 05.04.2006
 Singles, Mini-CD's, EP's
2020 Loki (Single) 2020 1 14.08.2020
2020 Neustart fur den Sommer (Single) 2020 1 14.08.2020
2020 Fur immer jung (Single) 2020 1 14.09.2020
2020 Lowenherz (Single) 2020 1 14.09.2020
2013 Wachstum uber alles (EP) 2013 6 29.08.2016
2003 Falsche Freunde (EP) 2003 5 29.08.2016
 Live Albums
2016 Zirkus Zeitgeist - Live aus der Grossen Freiheit (CD 1) 2016 14 22.04.2016
2016 Zirkus Zeitgeist - Live aus der Grossen Freiheit (CD 2) 2016 9 22.04.2016
2013 Manufactum III 2013 15 10.07.2013
2013 Manufactum III (Limited First Edition) [CD 1] 2013 11 29.08.2016
2013 Manufactum III (Limited First Edition) [CD 2] 2013 9 29.08.2016
2011 10 Jahre Wild und Frei (DVD 1) 2011 29 21.04.2011
2011 10 Jahre Wild und Frei (DVD 2) 2011 14 21.04.2011
2011 10 Jahre Wild und Frei (CD) 2011 17 21.04.2011
2010 Manufactum II 2010 17 01.06.2010
2005 Manufactum 2005 23 05.04.2006
 Compilations, Remixes
2016 Licht Und Schatten. Best Of 2000-2014 2016 25 23.06.2016
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG