Media Club - Spivakov, Vladimir (Vladimir Spivakov, Владимир Спиваков , Виртуозы Москвы) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Spivakov, Vladimir

Spivakov, Vladimir
  Band/Artist:  Spivakov, Vladimir
Country:  Russia
Genre:  Classical
Style:
URL's:  www.mvco.ru/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2003 Wolfgang Amadeus Mozart - Violin Concertos NN 5, 2, 3 2003 9 27.02.2012
2002 Bravissimo! 2002 7 21.08.2010
2001 Музыка Италии 2001 14 21.08.2010
1992 Vladimir Spivakov plays Tchaikovsky's Violin Concerto, op. 35 1992 2 01.10.2008
1985 Родион Щедрин - 'Кармен-сюита' 1985 13 31.10.2017
1979 Vladimir Spivakov play Tchaikovsky's violin Concerto, op. 35 1979 2 03.10.2008
1978 Vladimir Spivakov & Friends Plays Mozart's Sonates 1978 14 27.12.2007
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2006 11 32014.10.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG