Media Club - Whitechapel (USA) (White Chapel) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

   Whitechapel (USA)

Whitechapel (USA)
   Band/Artist:  Whitechapel (USA)
Country:  USA
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.WhitechapelBand.com
 Facebook
Инфо:
Группа сформировалась в Феврале 2006 года в Ноксвилле, в её состав вошли Фил Бозман, Брэндон Кейгл и Бен Савадж. Вскоре к ним присоединились Alex Wade (бывший участник группы Redwinterdying, и позже гитарист Whitechapel Zach Householder), Gabe Crisp, и Derek Martin, вскоре они записали свое первое демо в марте этого года...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2021 Kin 2021 11 29.10.2021
2019 The Valley 2019 10 29.03.2019
2016 Mark Of The Blade (Deluxe Edition, CD 1) 2016 11 17.06.2016
28.06.2016
2016 Mark Of The Blade (Deluxe Edition, CD 2) 2016 12 28.06.2016
2014 Our Endless War (Limited Edition) 2014 12 16.04.2014
2012 Whitechapel 2012 10 04.06.2012
09.05.2015
2011 Demo III 2011 6 30.01.2024
2010 A New Era Of Corruption 2010 11 03.06.2010
2008 This Is Exile 2008 11 22.08.2008
2007 The Somatic Defilement 2007 10 20.08.2007
14.07.2008
2007 The Somatic Defilement (2013 Remastered) 2007 10 03.12.2015
2006 Demo I 2006 6 30.01.2024
2006 Demo II 2006 6 30.01.2024
 Bootlegs
2023 Granada Theater, Dallas 2023 2023 1 30.01.2024
2019 Full Force Festival 2019 2019 1 30.01.2024
2017 Bloodstock Open Air Metal Festival 2017 2017 1 30.01.2024
2013 Wacken Open Air 2013 2013 1 30.01.2024
 Singles, Mini-CD's, EP's
2023 Lost Boy (Live Single) 2023 1 30.01.2024
2020 Hickory Creek (Acoustic) (Single) 2020 1 30.01.2024
2014 The Saw Is the Law (Single) 2014 3 30.01.2024
2011 Recorrupted (Limited Edition EP) 2011 5 11.11.2011
 Live Albums
2024 Live in the Valley 2024 13 30.01.2024
2015 The Brotherhood Of The Blade 2015 13 03.12.2015
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 2021 1 30.01.2024
L 0.00 / D 0.00 2023 1 30.01.2024
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG