Media Club - Tankian, Serj (Serj Tankian) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Tankian, Serj

Tankian, Serj
  Band/Artist:  Tankian, Serj
Country:  USA
Genre:  Alternative;  Rock;  Folk;  Jazz
Style:
URL's:  myspace.com/SerjTankian
 www.facebook.com/SerjTankian
 www.SerjTankian.com
 www.discogs.com/artist/Serj+Tankian
Инфо:
- «System Of A Down»
- «Serart» (Arto Tuncboyaciyan & Serj Tankian)

Серж родился в Ливане (21 августа, 1967), детство он прожил там, до того как его родители и его младший брат Севард не переехали в Лос-Анджелес...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 1915 (Original Motion Picture Soundtrack) 2016 23 15.06.2017
2013 ORCA (Symphony No. 1) 2013 4 21.06.2013
2013 Jazz-iz Christ 2013 15 23.07.2013
2012 Bruton's Burn Series: California Nightmare 2012 13 09.06.2012
2012 Harakiri 2012 13 30.06.2012
29.11.2012
2012 ORCA (studio version) 2012 4 29.11.2012
2010 Imperfect Harmonies 2010 11 17.09.2010
2010 Borders Are 2010 1 21.01.2011
2010 Imperfect Harmonies (Deluxe Edition) 2010 13 21.01.2011
2010 Imperfect Harmonies (Japan Edition) 2010 12 21.01.2011
2010 Imperfect Harmonies (Limited Edition Bonus CD) 2010 6 21.01.2011
2010 Imperfect Harmonies (iTunes Version) 2010 14 21.01.2011
2010 Imperfect Harmonies (Instrumentals) 2010 12 15.06.2017
2008 Selected Music Scores 2008 10 21.01.2011
2007 Elect The Dead (Special Edition - CD 1) 2007 12 25.10.2007
08.11.2007
2007 Elect The Dead (Special Edition - CD 2) 2007 4 02.03.2009
2007 Elect The Dead (Instrumental Promotional CD) 2007 12 21.01.2011
2007 Elect The Dead (Japan Edition) 2007 13 15.06.2017
2003 Serart (with Arto Tuncboyaciyan) 2003 16 15.06.2017
 Bootlegs
2013 2013.09.27 - Live in the Crocus City Hall, Moscow, Russia (CD 1) 2013 8 15.06.2017
2013 2013.09.27 - Live in the Crocus City Hall, Moscow, Russia (CD 2) 2013 8 15.06.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Artsakh (Single) 2016 1 15.06.2017
2016 Aurora's Dream (Single) 2016 1 15.06.2017
2015 Empty Walls (Int'l Maxi Single) 2015 3 15.06.2017
2011 Imperfect Remixes (EP) 2011 4 05.03.2011
2011 Goodbye - Gate 21 (Promo Single) 2011 1 15.06.2017
2010 The Charade (Single) 2010 4 06.04.2010
2010 Reconstructive Demonstrations 2010 1 21.01.2011
2010 Borders Are... (Single) 2010 1 15.06.2017
2009 Fears (Single) 2009 1 15.06.2017
2008 Sky Is Over 2008 2 03.04.2008
2008 Lie Lie Live 2008 5 21.01.2011
2008 Honking Antelope (Single) 2008 3 15.06.2017
2008 Sky Is Over (Digital Download Single) 2008 3 15.06.2017
2008 Sky Is Over (Promo Single) 2008 2 15.06.2017
2007 The Unthinking Majority 2007 3 09.10.2007
2007 Empty Walls 2007 2 09.10.2007
24.01.2011
2007 Empty Walls (Promo Single) 2007 1 15.06.2017
2003 Serart Sampler (with Arto Tuncboyaciyan) [EP] 2003 3 15.06.2017
 Live Albums
2010 Elect The Dead Symphony (feat. Auckland Philharmonic Orchestra) 2010 14 27.02.2010
07.05.2010
2008 Live In Gasometer (Viena, Austria) 2008 15 21.01.2011
2008 Live In Lille, Zenith 2008 16 21.01.2011
2008 Live In Coachella Festival 2008 11 21.01.2011
2007 Live In Arena (Sheffield, England) 2007 10 21.01.2011
2007 Live In The Granada Theatre (Dallas, Usa) 2007 16 21.01.2011
 Compilations, Remixes
2010 Remix with Record 2010 10 15.06.2017
 Tributes
L 10.74 / D 1.07 2003
Serart (Split) [Split with Serart]
16 32009.10.2007
18.05.2012
L 0.00 / D 0.00 2016 23 32029.04.2016
L 0.00 / D 0.00 2018 21 32026.01.2019
L 0.00 / D 0.00 2019 33 vbr27.05.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG