Media Club - Claudio Abbado (Abbado, Claudio) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Claudio Abbado

Claudio Abbado
   Band/Artist:  Claudio Abbado
Country:  Италия
Genre:  Classical
Style:
URL's:  Facebook
 www.sonybmgmasterworks.com
 www.abbadiani.it
 www.deutschegrammophon.com
Инфо:
Клаудио Аббадо (итал. Claudio Abbado; 26 июня 1933, Милан) - итальянский дирижёр и музыкальный организатор.
Руководитель театра «Ла Скала» (в 1971-1986), Венской государственной оперы (в 1986-1991) и одновременно Венского филармонического (с 1971), Лондонского симфонического (1979-1987), Берлинского филармонического (1989-2002) оркестров...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Pergolesi - Dixit Dominus 2010 24 28.12.2010
1992 Claudio Abbado conducted Rossini's Overtures 1992 6 19.11.2007
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 1988 16 26.11.2012
L 0.00 / D 0.00 1988 15 26.08.2021
L 0.00 / D 1.00 1989 5 26.11.2012
L 0.00 / D 0.00 1990 27 11.03.2019
L 0.00 / D 0.00 1991 17 26.08.2021
L 0.00 / D 0.33 1993 15 27.11.2012
L 0.00 / D 0.00 1995 9 23.05.2019
L 0.00 / D 0.00 2000 8 23.02.2015
L 0.00 / D 0.60 2001 3 27.11.2012
L 0.00 / D 0.00 2002 12 23.05.2019
L 0.00 / D 0.00 2003 8 23.02.2015
L 0.00 / D 0.00 2004 9 27.11.2012
L 0.00 / D 0.00 2004 8 27.11.2012
L 0.00 / D 0.00 2004 8 27.11.2012
L 0.00 / D 0.00 2004 8 27.11.2012
L 0.00 / D 0.00 2004 4 27.11.2012
L 0.00 / D 0.00 2007 4 02.10.2020
L 0.00 / D 0.00 2012 6 01.11.2019
L 0.00 / D 0.00 2014 3 02.10.2020
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG