Media Club - Bohse Onkelz (Böhse Onkelz, Boehse Onkelz) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Bohse Onkelz

Bohse Onkelz
  Band/Artist:  Bohse Onkelz
Country:  Germany
Genre:  Rock
Style:
URL's:  onkelz.de
 www.facebook.com/boehseonkelzoffiziell
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Memento 2016 12 28.11.2016
2007 Onkelz Wie Wir (Neuaufnahme) 2007 10 13.02.2008
2004 Adios 2004 15 30.10.2013
2002 Dopamin 2002 12 30.10.2013
2001 Lugenmarsch 2001 7 30.10.2013
2000 Ein Boses Marchen 2000 12 30.10.2013
1999 Kneipenterroristen 1999 10 30.10.2013
1999 Viva Los Tioz 1999 13 30.10.2013
1996 E.I.N.S 1996 13 30.10.2013
1995 Hier Sind Die Onkelz 1995 12 30.10.2013
1994 Gehasst, Verdammt, Vergottert (CD 2) 1994 4 30.10.2013
1994 Gehasst, Verdammt, Vergottert (CD 1) 1994 17 30.10.2013
1993 Schwarzes Album 1993 11 30.10.2013
1993 Weisses Album 1993 12 30.10.2013
1992 Heilige Lieder 1992 15 30.10.2013
1991 Wir Ham' Noch Lange Nicht Genug 1991 14 30.10.2013
1990 Es Ist Soweit 1990 11 30.10.2013
1985 Boese Menschen - Boese Lieder 1985 10 30.10.2013
1984 Der Nette Mann 1984 28 30.10.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
2004 Onkelz Vs. Jesus (Single) 2004 4 30.10.2013
2002 Keine Amnestie Fur MTV (Single) 2002 4 30.10.2013
2000 Dunkler Ort (Single) 2000 3 30.10.2013
1998 Terpentin (Single) 1998 3 30.10.2013
1995 Finde Die Wahrheit (Single) 1995 3 30.10.2013
1992 Ich Bin In Dir (Single) 1992 3 30.10.2013
1988 Hasslich (EP) 1988 5 30.10.2013
 Live Albums
2017 Live In Dortmund II (CD 1) 2017 14 02.12.2017
2017 Live In Dortmund II (CD 2) 2017 10 02.12.2017
2007 Vaya Con Tioz (CD 1) 2007 16 26.07.2016
2007 Vaya Con Tioz (CD 2) 2007 9 26.07.2016
2007 Vaya Con Tioz (CD 3) 2007 10 26.07.2016
2005 Live in Hamburg (CD 2) 2005 15 30.10.2013
2004 Live In Hamburg (CD 1) 2004 15 30.10.2013
2004 Live In Berlin (CD 1) 2004 11 26.07.2016
2004 Live In Berlin (CD 2) 2004 11 26.07.2016
2004 Live In Berlin (CD 3) 2004 8 26.07.2016
2001 20 Jahre - Live in Frankfurt (CD 2) 2001 11 30.10.2013
2001 Tour 2000 2001 16 30.10.2013
2000 20 Jahre - Live in Frankfurt (CD 1) 2000 16 30.10.2013
1997 Live In Dortmund (CD 1) 1997 15 30.10.2013
1997 Live In Dortmund (CD 2) 1997 12 30.10.2013
1992 Live In Vienna 1992 19 30.10.2013
 Compilations, Remixes
2001 Wir Schrieben Die Geschichte (CD 1 - Aufnahmen Aus Den Jahren 1991-1993 2001 17 30.10.2013
2001 Gestern War Heute Noch Morgen (CD 1 - Gestern) 2001 17 30.10.2013
2001 Gestern War Heute Noch Morgen (CD 2 - Heute) 2001 15 30.10.2013
2001 Gestern War Heute Noch Morgen (CD 3 - Morgen) 2001 15 30.10.2013
1997 Danke Fuer Nichts 1997 8 30.10.2013
1994 Wir Schrieben Die Geschichte (CD 3 - 1993,  Lieber Stehend Sterben) 1994 1 30.10.2013
1993 Wir Schrieben Die Geschichte (CD 4 - 1993, Erkennen Sie Die Melodie) 1993 1 30.10.2013
1992 Wir Schrieben Die Geschichte (CD 2 - 1992, Gehasst, Verdammt, Vergoettert) 1992 1 30.10.2013
1991 Wir Schrieben Die Geschichte (CD 5 - 1991, Wir Ham' Noch Lange Nicht Genug) 1991 1 30.10.2013
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  
go top

Media ClubCreated by TDG