Media Club - Toto Cutugno (Salvatore Cutugno) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Toto Cutugno

Toto Cutugno
  Band/Artist:  Toto Cutugno
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.TotoCutugno.it
 myspace.com/TotoCutugno
 en.wikipedia.org/wiki/Toto_Cutugno
 www.discogs.com/artist/215246-Toto-Cutugno
 www.allmusic.com/artist/toto-cutugno-p237494
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 15 (I Miei Sanremo) 2010 15 29.07.2013
2008 Un Falco In Gabbia 2008 15 09.06.2008
2006 Cantando 2006 13 16.12.2008
2003 French Love 2003 12 16.12.2008
2002 Il Treno Va... 2002 13 16.12.2008
1997 Canzoni nascoste 1997 13 02.10.2011
1996 Il mondo di 1996 18 02.10.2011
1995 Voglio Andare A Vivere In Campagna 1995 12 16.12.2008
1992 Toto Cutugno 1992 12 02.10.2011
1991 Non E' Facile Essere Uomini 1991 12 16.12.2008
1990 Gli Amori 1990 13 16.12.2008
1990 Insieme 1992 1990 10 02.10.2011
1990 Toto Cutugno 1990 13 02.10.2011
1987 Mediterraneo 1987 11 16.12.2008
1987 Mediterraneo (LP) 1987 11 02.10.2011
1986 Azzurra Malinconia 1986 13 31.03.2008
1986 Azzurra Malinconia 1986 10 02.10.2011
1985 Per Amore O Per Gioco 1985 17 02.10.2011
1985 Toto Cutugno (Melodia USSR) 1985 10 02.10.2011
1983 L'Italiano 1983 13 16.12.2008
1983 L'Italiano 1983 10 02.10.2011
1981 La Mia Musica (2001 version) 1981 10 16.12.2008
1981 La Mia Musica 1981 10 02.10.2011
1980 Solo Noi 1980 13 16.12.2008
1980 Innamorata, innamorato, innamorati 1980 10 02.10.2011
1979 Vaglio L'Anima (2004 version) 1979 10 16.12.2008
1979 Voglio L'Anima 1979 10 02.10.2011
1976 Come ieri, come oggi, come sempre 1976 12 02.10.2011
1976 Volo AZ 504 1976 14 02.10.2011
1976 Volo AZ 504 (Reissue 1996) 1976 14 02.10.2011
 Singles, Mini-CD's, EP's
1995 Voglio andare a vivere in campagna (Remixes - EP) 1995 4 02.10.2011
1994 Se mi ami (Single) 1994 4 02.10.2011
1992 Che donna ma che donna (Single) 1992 3 02.10.2011
1991 Quelli come noi (Single) 1991 2 02.10.2011
1990 Insieme 1992 (Single) 1990 2 02.10.2011
1980 E... io ti amavo - Innamorati (Single) 1980 2 02.10.2011
1980 Flash / Francesca Non Sa (Single) 1980 2 02.10.2011
1979 Amore no / Se vai via (Single) 1979 2 02.10.2011
1979 Voglio l'anima / 'Na parola (Single) 1979 2 02.10.2011
1978 Donna donna mia / Una serata come tante (Single) 1978 2 02.10.2011
1977 Stop stop violence / Oui bon d'accord (Single) 1977 2 02.10.2011
1975 Africa / Ha-ri-ah (Single) 1975 2 02.10.2011
 Live Albums
1998 I fatti Vostri 1998 23 02.10.2011
 Compilations, Remixes
2004 Grand Collection 2004 20 29.07.2013
2002 L'Italiano - The Very Best Of 2002 15 16.12.2008
2002 Greatest Hits 2002 18 02.10.2011
2001 20 Century Legends 2001 21 02.10.2011
2000 Hit Collection 2000 2000 18 02.10.2011
2000 Italian Collection 2000 20 02.10.2011
1998 The Very Best Of 1998 20 02.10.2011
1998 Un Italiano Romantico 1998 16 02.10.2011
1997 Solo Noi 1997 13 29.07.2013
1996 Best 1996 18 02.10.2011
1996 Toto Cutugno 1996 16 02.10.2011
1991 The Very Best Of (Diamond Collection) 1991 16 02.10.2011
1990 The Very Best Of 1990 20 29.07.2013
1989 Super 20 1989 20 02.10.2011
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG