Media Club - Skaldowie (Die Skalden, Skalden, Skandalen) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Skaldowie

Skaldowie
  Band/Artist:  Skaldowie
Country:  Poland
Genre:  Folk;  Alternative;  Rock;  Jazz
Style:
URL's:  www.skaldowie.pl/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Stworzenia Swiata Czesc Druga (Remastered) 2011 11 30.11.2016
2010 Oddychac I Kochac 2010 16 30.11.2016
2006 Harmonia Swiata 2006 17 30.11.2016
2005 Moje Betlejem - Koledy 2005 13 30.11.2016
1998 Koledy - Moje Betlejem 1998 18 30.11.2016
1996 Podroz Magiczna 1996 8 30.11.2016
1989 Nie Domykajmy Drzwi 1989 11 30.11.2016
1980 Droga Ludzi 1980 10 30.11.2016
1979 Rezerwat Milosci 1979 9 30.11.2016
1976 Szanujmy Wspomnienia 1976 12 30.11.2016
1976 Stworzenia Swiata Czesc Druga 1976 5 30.11.2016
1973 Wszystkim Zakochanym 1973 12 30.11.2016
1973 1973
7 30.11.2016
1972 Ty 1972 10 30.11.2016
1972 Krywan, Krywan 1972 5 30.11.2016
1970 Od Wschodu Do Zachodu Slonca 1970 10 30.11.2016
1969 Cala Jestes W Skowronkach 1969 17 30.11.2016
1968 Wszystko Mi Mowi, Ze Mnie Ktos Pokochal 1968 12 30.11.2016
1967 Skaldowie 1967 13 30.11.2016
 Live Albums
2012 Live In Germany 1974 2012 9 30.11.2016
2007 Cisza Krzyczy 2007 14 30.11.2016
 Compilations, Remixes
2010 Progressive Rock Years (1970-1973) 2010 11 30.11.2016
2010 Z Biegiem Lat (CD 1) 2010 17 30.11.2016
2010 Z Biegiem Lat (CD 2) 2010 17 30.11.2016
2008 Nagrania Koncertowe Z Lat 1966-1990 (CD 1) 2008 22 30.11.2016
2008 Nagrania Koncertowe Z Lat 1966-1990 (CD 2) 2008 17 30.11.2016
2008 Nagrania Koncertowe Z Lat 1966-1990 (CD 3) 2008 19 30.11.2016
2008 Nagrania Koncertowe Z Lat 1966-1990 (CD 4) 2008 15 30.11.2016
2003 45 Rpm: Kolekcja Czworek 2003 24 30.11.2016
2002 Ty - Wszystkim Zakochanym 2002 22 17.04.2008
2002 Po Sniegu Po Koledzie 2002 13 30.11.2016
2001 Wszystko Kwitnie Wkolo 2001 20 30.11.2016
2000 Antologia (CD 1) 2000 25 30.11.2016
2000 Antologia (CD 2) 2000 13 30.11.2016
2000 Antologia (CD 3) 2000 19 30.11.2016
1999 Krywan - Out Of Poland 1999 7 30.11.2016
1999 Zlote Przeboje 1999 20 30.11.2016
1972 Zlote Przeboje 1972 8 17.04.2008
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG