Media Club - Udo Lindenberg Und Das Panikorchester (Lindenberg, Udo) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

   Udo Lindenberg Und Das Panikorchester

Udo Lindenberg Und Das Panikorchester
   Band/Artist:  Udo Lindenberg Und Das Panikorchester
Country:  Germany
Genre:  Pop;  Rock
Style:
URL's:  www.Udo-Lindenberg.de
 www.udo-lindenberg-stiftung.de
 Facebook
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Starker Als Die Zeit 2016 15 20.05.2016
2013 Panische Zeiten 2013 10 01.03.2023
2013 Keule 2013 11 01.03.2023
2008 Stark Wie Zwei 2008 14 21.04.2008
17.02.2023
2000 Der Exzessor 2000 12 01.03.2023
1998 Zeitmaschine 1998 11 01.03.2023
1996 Und Ewig Rauscht Die Linde 1996 11 01.03.2023
1995 Kosmos 1995 12 01.03.2023
1993 Benjamin 1993 10 01.03.2023
1992 Panik Panther 1992 10 04.06.2008
17.02.2023
1991 Gustav 1991 10 01.03.2023
1991 Ich will Dich haben 1991 10 01.03.2023
1989 Bunte Republik Deutschland 1989 11 01.03.2023
1988     (Side 1: Udo Lindenberg - 1988 6 03.05.2011
1988 Casanova 1988 10 01.03.2023
1987 Feuerland (Remastered 2011) 1987 10 13.05.2013
1986 Phonix 1986 11 01.03.2023
1985 Radio Eriwahn ( ) 1985 10 03.05.2011
1984 Gotterhammerung (Remastered 2019) 1984 12 01.03.2023
1983 Odyssee 1983 11 01.03.2023
1981 Udopia 1981 11 26.04.2011
1981 Udopia (Remastered 2011) 1981 11 13.05.2013
1979 Der Detektiv: Rock Revue II (2013 Remaster) 1979 13 03.06.2021
1978 Drohnland Symphonie (2013 Remaster) 1978 10 03.06.2021
1978 Lindenbergs Rock Revue (2002 Digitally Re-Mastered) 1978 11 01.03.2023
1977 Panische Nachte (2002 Remastered) 1977 9 01.03.2023
1976 Sister King Kong (Remastered 2002) 1976 11 03.05.2011
24.02.2023
1976 Galaxo Gang (Remastered 2011) 1976 14 13.05.2013
1976 No Panic On the Titanic (1998 Reissue) 1976 11 01.03.2023
1975 Votan Wahnwitz 1975 11 21.10.2011
1974 Ball Pompos 1974 11 21.10.2011
1974 Ball Pompoes (2011 Remaster) 1974 12 13.05.2013
1973 Alles Klar Auf Der Andrea Doria 1973 10 21.10.2011
1972 Daumen Im Wind (Remastered 1990) 1972 8 21.10.2011
17.02.2023
1971 Lindenberg 1971 6 03.05.2011
 Bootlegs
1984 1984-05-21 - Cologne, GER (CD 1) 1984 15 03.05.2011
1984 1984-05-21 - Cologne, GER (CD 2) 1984 17 03.05.2011
1983 Dusseldorf, DE (CD 1) (feat. Gianna Nannini) 1983 16 03.05.2011
1983 Dusseldorf, DE (CD 2) (feat. Gianna Nannini) 1983 9 03.05.2011
 Singles, Mini-CD's, EP's
2023 Komet 2023
Komet [Featuring Apache 207]
1 06.02.2023
2016 Durch Die Schweren Zeiten / Single 2016 2 01.03.2023
1993 Romeo & Juliaaah 1993 3 01.03.2023
1981 Berlin 12'' 1981 3 01.03.2023
 Live Albums
2016 Starker Als Die Zeit (Live) (CD 1) 2016 16 28.12.2016
2016 Starker Als Die Zeit (Live) (CD 2) 2016 17 28.12.2016
2016 Starker Als Die Zeit (Live) (CD 3) 2016 13 28.12.2016
2011 MTV Unplugged (Live Aus Dem Hotel Atlantic: CD 1) 2011 12 22.09.2011
17.02.2023
2011 MTV Unplugged (Live Aus Dem Hotel Atlantic: CD 2) 2011 12 22.09.2011
17.02.2023
2008 Stark wie Zwei Live (2021 Remastered) 2008 28 03.06.2021
2000 Ich schwöre! Das volle Programm  CD1 2000 12 01.03.2023
2000 Ich schwöre! Das volle Programm  CD2 2000 12 01.03.2023
1990 Live in Leipzig 1990 15 01.03.2023
1983 Lindstärke 10 1983 15 01.03.2023
 Compilations, Remixes
2021 UDOPIUM: Das Beste (Special Edition) (CD 1) 2021 19 17.05.2021
2021 UDOPIUM: Das Beste (Special Edition) (CD 2) 2021 19 17.05.2021
2021 UDOPIUM: Das Beste (Special Edition) (CD 3) 2021 17 17.05.2021
2021 UDOPIUM: Das Beste (Special Edition) (CD 4) 2021 20 17.05.2021
2011 Original Album Series (Set Box, CD 1: 2011 12 23.04.2011
2011 Original Album Series (Set Box, CD 2: 2011 12 23.04.2011
2011 Original Album Series (Set Box, CD 3: 2011 11 23.04.2011
2011 Original Album Series (Set Box, CD 4) 2011 13 23.04.2011
2011 Original Album Series (Set Box, CD 5) 2011 12 23.04.2011
2006 Panik mit Hut (die Singles von 1972-2005) - CD1 2006 20 01.03.2023
2006 Panik mit Hut (die Singles von 1972-2005) - CD2 2006 18 01.03.2023
2003 Panikpräsident 2003 15 01.03.2023
1998 Raritaten & Spezialitaten 1998 13 01.03.2023
1998 Airport (Dich wiedersehn...) 1998 14 01.03.2023
1998 Club der Millionre 1998 14 01.03.2023
1998 Wo ich meinen Hut hinhng' 1998 14 01.03.2023
1997 Belcanto 1997 17 01.03.2023
1996 Gänsehaut 1996 16 01.03.2023
1991 Alles unter Kontrolle 1991 16 01.03.2023
1991 Unter die Haut 1991 16 01.03.2023
1987 Alles klar! 1987 12 01.03.2023
1986 Sonderzug nach Pankow 1986 12 01.03.2023
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 1988 5 03.05.2011
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG