Media Club - Агутин, Леонид (Леонид Агутин / Leonid Agutin) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Агутин, Леонид

Агутин, Леонид
  Band/Artist:  Агутин, Леонид
Country:  Russia
Genre:  Latin;  Pop
Style:
URL's:  www.agutin.com
 www.facebook.com/Agutin.Leonid
 www.discogs.com/artist/990340-Леонид-Агутин
 ru.wikipedia.org/wiki/Агутин,_Леонид_Николаевич
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 50 2018 11 13.11.2018
2018 Cover Version 2018 18 12.12.2018
2013 Тайна склеенных страниц [Deluxe Edition] 2013 12 29.06.2016
2012 Время последних романтиков 2012 12 27.06.2012
2011 Служебный роман (Reissue) (feat.) 2011 13 29.06.2016
2008 Cosmopolitan Life (LP) (feat.) 2008 10 29.06.2016
2008 Босоногий мальчик (Reissue) 2008 12 29.06.2016
2008 Декамерон (Reissue) 2008 10 29.06.2016
2008 Леонид Агутин (Reissue) 2008 11 29.06.2016
2007 Любовь. Дорога. Грусть И Радость. 2007 12 19.11.2007
2005 Cosmopolitan Life (Split) 2005 10 27.04.2010
2004 Лучшие Песни 2004 20 27.04.2010
2003 Дежа вю 2003 12 17.10.2003
01.06.2010
2000 Леонид Агутин 2000 11 17.10.2003
2000 Агутин 2000 (LP) 2000 11 29.06.2016
2000 Служебный роман (feat.) 2000 10 29.06.2016
1998 Летний Дождь 1998 10 27.04.2010
1998 Летний дождь (LP) 1998 10 29.06.2016
1995 Декамерон 1995 10 27.04.2010
1994 Босоногий Мальчик 1994 12 27.04.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Отец рядом с тобой (Single) 2016 1 29.06.2016
 Compilations, Remixes
2014 Серия 'MP3 Play' (CD 1) 2014 15 29.06.2016
2014 Серия 'MP3 Play' (CD 2) 2014 16 29.06.2016
2014 Серия 'MP3 Play' (CD 3) 2014 15 29.06.2016
2014 Серия 'MP3 Play' (CD 4) 2014 14 29.06.2016
2013 Серия '3D коллекция' (CD 1: Леонид Агутин) 2013 20 29.06.2016
2013 Серия '3D коллекция' (CD 2: Анжелика Варум) 2013 20 29.06.2016
2013 Серия '3D коллекция' (CD 3: Витас) 2013 20 29.06.2016
2012 Лучшие песни [1994-2012] (CD 1) 2012 13 29.06.2016
2012 Лучшие песни [1994-2012] (CD 2) 2012 12 29.06.2016
2012 Серия 'Живая струна' 2012 18 29.06.2016
2012 Серия 'Романсы' 2012 18 29.06.2016
2011 Серия 'Grand Collection'. Часть 2 2011 19 29.06.2016
2011 Серия 'Лучшее на MP3', [Коллекция легендарных песен] (CD 1) 2011 13 29.06.2016
2011 Серия 'Лучшее на MP3', [Коллекция легендарных песен] (CD 2) 2011 14 29.06.2016
2011 Серия 'Лучшее на MP3', [Коллекция легендарных песен] (CD 3) 2011 13 29.06.2016
2011 Серия 'Лучшее на MP3', [Коллекция легендарных песен] (CD 4) 2011 12 29.06.2016
2005 Grand Collection 2005 20 27.04.2010
2005 Лучшие Песни. Серия 'Новая Коллекция' 2005 20 29.06.2016
2001 The Best 2001 20 27.04.2010
2000 Лучшие песни (LP 1) 2000 9 29.06.2016
2000 Лучшие песни (LP 2) 2000 10 29.06.2016
1998 Новые И Лучшие Песни 1998 19 27.04.2010
 Tributes
L 428.47 / D 40.30 2000 10 19223.10.2002
L 0.30 / D 0.10 2000 10 32022.04.2010
L 245.82 / D 44.90 2005 10 32025.04.2005
26.08.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG