Media Club - Raphael (Spa) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Raphael (Spa)

Raphael (Spa)
  Band/Artist:  Raphael (Spa)
Country:  Spain
Genre:  Latin;  Pop
Style:
URL's:  www.raphaelnet.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Te Llevo En El Corazon (CD 1 - Tango) 2010 16 28.02.2011
2010 Te Llevo En El Corazon (CD 2 - Bolero) 2010 12 28.02.2011
2010 Te Llevo En El Corazon (CD 3 - Ranchera) 2010 12 28.02.2011
2006 Cerca De Ti 2006 15 28.02.2011
2004 Vuelve Por Navidad 2004 10 28.02.2011
2003 De Vuelta 2003 11 28.02.2011
2001 Jekyll Y Hyde 2001 13 28.02.2011
2001 Maldito Raphael 2001 10 28.02.2011
1997 Punto Y Seguido 1997 13 28.02.2011
1995 Desde El Fondo De Mi Alma 1995 12 28.02.2011
1994 Fantasia 1994 9 28.02.2011
1992 Ave Fenix 1992 10 28.02.2011
1990 Andaluz 1990 10 28.02.2011
1989 Maravilloso Corazon Maravilloso 1989 9 28.02.2011
1988 Las Apariencias Enganan 1988 10 28.02.2011
1986 Toda Una Vida 1986 10 28.02.2011
1985 Yo Sigo Siendo Aquel 1985 10 28.02.2011
1984 Eternamente Tuyo 1984 11 28.02.2011
1983 Enamorado De La Vida 1983 10 28.02.2011
1981 En Carne Viva 1981 10 28.02.2011
1980 Y Sigo Mi Camino 1980 10 28.02.2011
1978 Una Forma Muy Mia De Amar 1978 10 28.02.2011
1977 El Cantor 1977 10 28.02.2011
1976 Raphael Canta 1976 11 28.02.2011
1976 Con El Sol De La Manana 1976 10 28.02.2011
1975 Amor Mio 1975 12 28.02.2011
1975 Recital Hispanoamericano 1975 12 28.02.2011
1974 Que Diran De Mi 1974 12 28.02.2011
1973 From Here On 1973 12 28.02.2011
1973 Le Llaman Jesus 1973 12 28.02.2011
1973 Raphael 1973 12 28.02.2011
1972 Volvere A Nacer 1972 11 28.02.2011
1971 Algo Mas 1971 12 28.02.2011
1970 Aleluya 1970 12 28.02.2011
1970 Corazon, Corazon 1970 12 28.02.2011
1970 Sin Un Adios 1970 12 28.02.2011
1969 Aqui! 1969 12 28.02.2011
1968 Digan Lo Que Digan 1968 12 28.02.2011
1968 El Golfo 1968 12 28.02.2011
1967 Al Ponerse El Sol 1967 12 28.02.2011
1967 Yo Soy Aquel 1967 10 28.02.2011
1966 Cuando Tu No Estas 1966 12 28.02.2011
 Live Albums
1980 En Vivo 1980 12 28.02.2011
1970 Live At The Talk Of The Town 1970 13 28.02.2011
 Compilations, Remixes
2005 Raphael Para Todos (CD 1) 2005 17 28.02.2011
2005 Raphael Para Todos (CD 2) 2005 17 28.02.2011
2005 Maravilloso Raphael (CD 1) 2005 18 28.02.2011
2005 Maravilloso Raphael (CD 2) 2005 18 28.02.2011
2004 40 Exitos (CD 1) 2004 20 28.02.2011
2004 40 Exitos (CD 2) 2004 20 28.02.2011
2003 30 Exitos Insuperables (CD 1) 2003 15 28.02.2011
2003 30 Exitos Insuperables (CD 2) 2003 15 28.02.2011
2000 Latin Collection 2000 21 12.01.2009
2000 Yo Soy Aquel... Sus Exitos (CD 1) 2000 17 28.02.2011
2000 Yo Soy Aquel... Sus Exitos (CD 2) 2000 18 28.02.2011
1992 30 Aniversario 1964-1991 (CD 2) 1992 15 28.02.2011
1991 30 Aniversario 1964-1991 (CD 1) 1991 15 28.02.2011
1990 16 Grandes Exitos 1990 16 12.01.2009
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2015 24 32026.12.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG