Media Club - Fatboy Slim (Norman Quentin Cook, Quentin Leo Cook) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Fatboy Slim

Fatboy Slim
  Band/Artist:  Fatboy Slim
Country:  Great Britain
Genre:  Electronica;  Dance
Style:
URL's:  www.FatboySlim.net
 myspace.com/FatboySlim
 www.facebook.com/fatboyslim
 en.wikipedia.org/wiki/Fatboy_Slim
 www.discogs.com/artist/3101-Fatboy-Slim
Инфо:
Кто бы мог подумать, что Fatboy Slim - не новомодный DJ, а человек, который уже лет десять работает в поп-музыке. Зовут его Norman Cook. Рizzaman слышали? Mighty Dubcatz помните? Ну хоть Housemartins что-нибудь говорит? Эх, тоска... Cornershop, Beautiful South, Madonna? Нет, ребята, это уже не псевдонимы феноменального англичанина, это люди, чьи песни в ремиксах Нормана-Фэтбоя достигали все того же сакраментального Top 5...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 5   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Bem Brasil (CD 1: Para Noite) 2014 10 27.06.2014
25.09.2014
2014 Bem Brasil (CD 2: Para Dia) 2014 10 27.06.2014
25.09.2014
2004 Palookaville 2004 12 30.08.2004
13.01.2005
2000 Halfway Between The Gutter And The Stars 2000 11 21.05.2002
1999 Kalifornia Right Now 1999 14 16.04.2003
1998 Various Artists Mixed by Fatboy Slim 1998 19 16.10.2002
1998 You've Come a Long Way, Baby (+ bonus tracks) 1998 13 16.10.2002
1998 You've Come A Long Way, Baby 1998 11 16.04.2003
1997 Better Living Through Chemistry 1997 12 16.04.2003
1995 Pizzamania 1995 10 22.08.2007
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 Praise You (Maribou State Remix) 2013 1 23.11.2013
2013 Right Here, Right Now (Coyu Remix) EP 2013 1 23.11.2013
2011 Ya Mama (Push The Tempo) (Feat.) 2011 1 28.11.2014
2006 That Old Pair Of Jeans & Remixes 2006 4 18.05.2006
2006 That Old Pair Of Jeans (EP) 2006 6 31.05.2006
2002 Camber Sands (EP) 2002 6 29.12.2013
2002 Illuminati (EP) 2002 6 29.12.2013
2002 The Pimp (EP) 2002 6 29.12.2013
2001 Demons (Stanton Warriors) 2001 3 16.10.2002
2001 Ya Mama 2001 3 16.10.2002
1998 The Rockafeller Skank 1998 4 16.04.2003
1995 Happiness 1995 6 22.08.2007
1995 Sex On The Streets 1995 4 22.08.2007
1994 Trippin On Sunshine 1994 5 19.09.2007
 Live Albums
2006 Bondi Beach: New Years Eve 06 2006 19 29.12.2013
2002 Big Beach Boutique II 2002 17 29.12.2013
2002 Live on Brighton Beach 2002 14 29.12.2013
1999 Live In Ministry Of Sound 1999 21 16.04.2003
1998 Live At The Metro (Chicago) 1998 2 16.04.2003
1998 On the Floor at the Boutique 1998 19 29.12.2013
 Compilations, Remixes
2018 Fatboy Slim Vs. Australia 2018 7 01.02.2018
2011 Best Of The Bootlegs 2011 11 31.08.2011
2011 2011.06.02 - Big Beach Japan 2011 1 27.11.2013
2009 Dance Bitch 2009 16 01.06.2009
2007 The Greatest Hits (Remixed)(CD 1) 2007 11 05.10.2007
2007 The Greatest Hits (Remixed)(CD 2) 2007 10 05.10.2007
2007 Late Night Tales: Fatboy Slim 2007 26 29.12.2013
2006 The Greatest Hits - Why Try Harder 2006 18 29.05.2006
19.06.2006
2006 Fala ai! 2006 14 29.12.2013
2003 Fatboy Slim's Greatest Remixes 2003 10 22.08.2007
2001 Best Trips 2001 15 30.08.2004
2000 Greatest Hits (Platinum Collection) 2000 13 30.08.2004
2000 Millennium Hits 2000 16 30.08.2004
2000 Greatest Remixes 2000 10 26.10.2004
2000 The Fatboy Slim, Norman Cook Collection 2000 13 29.12.2013
1999 Mix & Re-Mix Album 1999 12 16.04.2003
1993 Southern Fried House 1993 9 29.12.2013
 Tributes
L 0.24 / D 4.17 2010 12 vbr23.04.2010
L 0.20 / D 4.00 2010 10 vbr23.04.2010
L 0.00 / D 0.00 2013 1 var23.10.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG