Media Club - Manu Chao (Jose-Manuel Thomas Arthur Chao, Oscar Tramor) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Manu Chao

Manu Chao
  Band/Artist:  Manu Chao
Country:  France
Genre:  Pop;  World;  Alternative
Style:
URL's:  www.manuchao.net
 en.wikipedia.org/wiki/Manu_Chao
 rateyourmusic.com/artist/manu-chao
 www.discogs.com/ru/artist/30773-Manu-Chao
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Clandestino / Bloody Border (Special Edition) 2019 19 03.09.2019
2009 Baionarena (CD 1) 2009 15 05.10.2009
2009 Baionarena (CD 2) 2009 18 05.10.2009
2009 Viva La Colifata 2009 1 05.10.2009
2009 Baionarena (Deluxe Edition) (CD 1) 2009 15 23.10.2009
2009 Baionarena (Deluxe Edition) (CD 2) 2009 18 23.10.2009
2007 La Radiolina 2007 21 21.09.2007
2007 La Radiolina (B-Sides) 2007 20 03.09.2019
2004 Siberie M'etait Conteee (with Wozniak) 2004 23 14.03.2005
2003 Manu Chao & Fermin Muguruza - Jai Alai Katumbi Express (Cd 1) 2003 20 03.09.2019
2003 Manu Chao & Fermin Muguruza - Jai Alai Katumbi Express (Cd 2) 2003 21 03.09.2019
2002 Songs 2002 23 13.05.2003
2002 The Side Story 2002 18 03.09.2019
2001 Proxima Estacin: Esperanza 2001 17 23.05.2002
02.07.2008
2001 Proxima Estacion (B-Sides) 2001 11 03.09.2019
1998 Clandestino - Esperando La Ultima Ola... 1998 16 21.05.2002
02.07.2008
 Bootlegs
2008 Politik Kills 2008 2008 9 05.09.2019
2007 Vida Tmbola, Destino Libertad (Live At The Fm 88,7: La Tribu) [Ep] 2007 8 05.09.2019
2007 2007.09.29 - Live At The Studio 104 2007 16 05.09.2019
2007 2007.05.28 - Manu Chao & Radio Bemba - Infinita Tristeza (Cd 1) 2007 12 05.09.2019
2007 2007.05.28 - Manu Chao & Radio Bemba - Infinita Tristeza (Cd 2) 2007 12 05.09.2019
2005 Manu Chao En Argentina (Cd 1) 2005 14 05.09.2019
2005 Manu Chao En Argentina (Cd 2) 2005 14 05.09.2019
2004 2004.09.19 - Live At The Festival Extramundi 2004 17 05.09.2019
2002 2002.11.28 - Live At Radio Rtl2 2002 10 05.09.2019
2002 2002.05.17 - Live In Moscow (Cd 1) 2002 17 05.09.2019
2002 2002.05.17 - Live In Moscow (Cd 2) 2002 15 05.09.2019
2001 Acoustic On Kcrw Radio 2001 14 05.09.2019
2001 Illegal - Live At Bercy, Paris 2001 (Cd 1) 2001 17 05.09.2019
2001 Illegal - Live At Bercy, Paris 2001 (Cd 2) 2001 17 05.09.2019
2000 2000.11.29 - Concha Acustica (Live) [Cd 1] 2000 18 05.09.2019
2000 2000.11.29 - Concha Acustica (Live) [Cd 2] 2000 11 05.09.2019
2000 2000.04.05 - Live In Mendoza (Cd 1) 2000 15 05.09.2019
2000 2000.04.05 - Live In Mendoza (Cd 2) 2000 11 05.09.2019
1999 Manu Chao & Tonino Carotone - Live At The Radio Popolare 1999 19 05.09.2019
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 La Vida Tombola (Promo Single) 2009 2 04.09.2019
2008 Politik Kills Remix (Ep) 2008 7 04.09.2019
2007 Rainin In Paradize (Ep) 2007 4 04.09.2019
2005 Siberie M'etait Conteee [Ep] (Edition Kiosque) 2005 6 03.09.2019
2005 Manu Chao & Portishead - King Of The Bongo/Over (12'' Single) 2005 2 05.09.2019
2001 Merry Blues 2001 3 04.07.2002
2001 Mister Bobby (Single) 2001 2 03.09.2019
2001 Mr Bobby (Single) 2001 2 05.09.2019
2000 Bongo Bong (Single) 2000 4 03.09.2019
2000 Me Gustas Tu (Remixes) [Ep] 2000 6 03.09.2019
 Live Albums
2008 Estacion Mexico (Live) [Cd 1] 2008 13 05.09.2019
2008 Estacion Mexico (Live) [Cd 2] 2008 9 05.09.2019
2007 Manu Chao Y Los Sicarios De La Calle (Live Grabado En Girano, Espana) [Cd 1] 2007 12 05.09.2019
2007 Manu Chao Y Los Sicarios De La Calle (Live Grabado En Girano, Espana) [Cd 2] 2007 12 05.09.2019
2006 En Vivo Zocalo Marzo (Live) [Cd 1] 2006 15 05.09.2019
2006 En Vivo Zocalo Marzo (Live) [Cd 2] 2006 14 05.09.2019
2005 Lo Peor De La Rumba, Vol. 1 (Malas Fiestas) [Cd 1] 2005 12 05.09.2019
2005 Lo Peor De La Rumba, Vol. 1 (Malas Fiestas) [Cd 2] 2005 12 05.09.2019
2003 Live In Brussel, May 2003 (Cd 1) 2003 18 05.09.2019
2003 Live In Brussel, May 2003 (Cd 2) 2003 16 05.09.2019
2002 Radio Bemba Sound System 2002 29 31.10.2002
02.07.2008
2002 Babylonia En Guagua (Cd 1) 2002 14 05.09.2019
2002 Babylonia En Guagua (Cd 2) 2002 14 05.09.2019
2002 Acoustique (Radios Francaises) 2002 23 05.09.2019
2001 Proxima Estacion - Genova! (Live En Genova G8) 2001 20 05.09.2019
 Compilations, Remixes
2011 Manu Chao & Friends 2011 25 31.05.2011
2008 El Futuro Lleg Hace Rato 2008 18 03.09.2019
2007 Colaboraciones Y Participaciones 1 (Cd 1) 2007 10 03.09.2019
2007 Colaboraciones Y Participaciones 1 (Cd 2) 2007 9 03.09.2019
2007 Colaboraciones Y Participaciones 2 (Cd 1) 2007 10 03.09.2019
2007 Colaboraciones Y Participaciones 2 (Cd 2) 2007 11 03.09.2019
2007 Colaboraciones Y Participaciones 3 (Cd 1) 2007 12 03.09.2019
2007 Colaboraciones Y Participaciones 3 (Cd 2) 2007 12 03.09.2019
2001 Me Gustas Tu - The Best Of 2001 30 23.04.2007
2001 Rare Tracks Y Versiones Nuevas 2001 24 03.09.2019
2000 Bongo Bong (Remixes) 2000 12 03.09.2019
2000 Millenium Hits 2000 24 03.09.2019
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2003 17 32031.07.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG