Media Club - Duran Duran (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Duran Duran

Duran Duran
  Band/Artist:  Duran Duran
Country:  England
Genre:  New Age;  Pop;  Alternative
Style:
URL's:  www.DuranDuran.com
 myspace.com/DuranDuran
 www.facebook.com/DuranDuran
 en.wikipedia.org/wiki/Duran_Duran
 www.discogs.com/artist/10262-Duran-Duran
Инфо:
Позаимствовав свое название у персонажа культового фантастического фильма 60-х "Barbarella", эта английская группа достигла глобальной известности в начале 80-х благодаря ряду броских синт-поп мелодий, сильному визуальному имиджу и хорошему промоушену на MTV, где постоянно крутились клипы "Duran Duran"...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 5   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Paper Gods (Deluxe Edition) 2015 15 21.09.2015
2011 All You Need Is Now (UK Deluxe Edition) 2011 16 07.04.2011
2010 Big Thing (Special Edition: CD 1) 2010 12 27.08.2010
2010 Big Thing (Special Edition: CD 2) 2010 13 27.08.2010
2010 Notorious (1986 Remastered Reissue) (Ltd. Edition) (CD 1) 2010 14 12.10.2010
2010 Notorious (1986 Remastered Reissue) (Ltd. Edition) (CD 2) 2010 12 12.10.2010
2010 Big Thing (Ltd. Edition bonus DVD) 2010 21 22.10.2010
2010 All You Need Is Now 2010 9 22.12.2010
2010 Notorious (1986 Remastered Reissue) (Ltd. Edition) (Bonus DVD) 2010 15 22.12.2010
2010 All You Need Is Now (Deluxe 2011 re-release) 2010 14 23.03.2011
2010 Seven And The Ragged Tiger (CD 1) 2010 9 28.10.2014
2010 Seven And The Ragged Tiger (CD 2) 2010 13 28.10.2014
2009 Rio (Limited Edition: CD 1) 2009 14 13.10.2009
2009 Rio (Limited Edition: CD 2) 2009 13 13.10.2009
2007 Red Carpet Massacre 2007 12 15.11.2007
2004 Astronaut 2004 12 13.10.2004
2000 Pop Trash 2000 15 21.05.2002
1997 Medazzaland 1997 13 21.05.2002
1995 Thank You 1995 12 26.11.2003
1993 The Wedding Album 1993 13 21.05.2002
1990 Liberty 1990 11 11.04.2003
05.11.2009
1990 Liberty (LP) 1990 9 28.04.2017
1988 Big Thing 1988 13 11.04.2003
05.11.2009
1986 Notorious 1986 10 11.04.2003
05.11.2009
1986 Notorious (LP) 1986 10 28.04.2017
1984 Arena 1984 10 11.04.2003
05.11.2009
1984 Arena (LP) 1984 10 28.04.2017
1983 Seven & The Ragged Tiger 1983 9 11.04.2003
05.11.2009
1983 Seven And The Ragged Tiger (Reissue 2010: CD 1) 1983 9 27.07.2010
1983 Seven And The Ragged Tiger (Reissue 2010: CD 2) 1983 13 27.07.2010
1983 Seven And The Ragged Tiger (LP) 1983 9 28.04.2017
1982 Rio 1982 9 11.04.2003
07.08.2006
1982 Rio (LP) 1982 9 28.04.2017
1981 Duran Duran 1981 10 11.04.2003
07.08.2006
1981 Duran Duran (LP) 1981 9 28.04.2017
 Bootlegs
2007 Live At Ethel Barrymore Theatre In NY (09.11.2007) 2007 27 17.04.2017
2005 Personal Fest (Live In Buenos Aires 03.12.2005) 2005 18 17.04.2017
1998 Live At Wembley Arena (21.12.1998) 1998 18 17.04.2017
1984 Live At Madison Square Garden (21.03.1984) 1984 17 17.04.2017
1984 Live At The Big Egg Dome, Tokyo (22.02.1989) 1984 10 17.04.2017
1982 Live At Hammersmith 1982 10 17.04.2017
1982 Live At Nakano Sun Plaza, Tokyo. (28.04.1982) 1982 15 17.04.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2007 Falling Down (UK Promo Single) 2007 10 17.04.2017
2007 Falling Down (US  Promo Single) 2007 8 17.04.2017
2005 Nice (Single) 2005 6 17.04.2017
2005 What Happens Tomorrow (Single) 2005 7 17.04.2017
2003 (Reach Up For The) Sunrise (Single) 2003 8 17.04.2017
2000 Someone Else Not Me (Single) 2000 3 17.04.2017
1998 Electric Barbarella (Single) 1998 3 17.04.2017
1993 No Ordinary EP [10'' Single] 1993 3 28.04.2017
1990 Violence Of Summer (Loves Taking Over) [12'' Single] 1990 3 28.04.2017
1987 Meet El Presidente [7'' Single] 1987 2 28.04.2017
1986 Notorious [7'' Single] 1986 2 28.04.2017
1985 A Wiev To A Kill [7'' Single] 1985 2 28.04.2017
1984 The Wild Boys [7'' Single] 1984 2 28.04.2017
1984 The Wild Boys [12'' Single] 1984 3 28.04.2017
1983 Is There Something I Should Know? [7'' Single] 1983 2 28.04.2017
1982 Hungry Like The Wolf [7'' Single] 1982 2 28.04.2017
 Live Albums
2017 Duran Duran: Big Bang Concert Series 2017 9 27.07.2017
2012 A Diamond In The Mind (MEN Arena, Manchester - December 16, 2011) 2012 14 06.07.2012
2006 Live In London (DVDA) 2006 20 17.01.2006
2005 Live From London 2005 11 17.04.2017
 Compilations, Remixes
2009 Duran Duran Greatest Hits (CD 1) 2009 18 02.12.2009
2009 Duran Duran Greatest Hits (CD 2) 2009 18 02.12.2009
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 1 - Notorious) 2004 4 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 2 - Skin Trade) 2004 4 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 3 - Meet El Presidente) 2004 4 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 4 - I Don't Want Your Love) 2004 3 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 5 - All She Want Is) 2004 5 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 6 -  Do You Believe In Shame? 2004 7 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 7 - Burning The Ground) 2004 3 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 8 - Violence Of Summer (Love's Taking Over) 2004 8 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 9 - Serious) 2004 4 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 10 - Ordinary World) 2004 8 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 11 - Come Undone) 2004 8 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 12 - Too Much Information) 2004 10 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 13 - Perfect Day) 2004 7 17.04.2017
2004 Singles Box Set 1986..1995 (CD 14 - White Lines (Don't Do It) 2004 7 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 1 - Planet Earth) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 2 -  Careless Memories) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 3  - Girls On Film) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 4 -  My Own Way) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 5 -  Hungry Like The Wolf) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 6 -  Save A Prayer) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 7 -  Rio) 2003 4 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 8 -  Is There Something I Should Know) 2003 4 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 9 - Union Of The Snake) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 11 -  New Moon On Monday) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 11 - The Reflex) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 12 - The Wild Boys) 2003 3 17.04.2017
2003 Singles Box Set 1981..1985 (CD 13 - A View To A Kill) 2003 2 17.04.2017
1999 Strange Behaviour 1999 24 17.04.2017
1998 Essential Duran Duran (Night Versions) 1998 11 26.11.2003
1998 Greatest 1998 19 17.04.2017
1989 Decade - Greatest Hits 1989 13 11.04.2003
1989 Decade (LP) 1989 14 28.04.2017
 Tributes
L 0.80 / D 3.90 2004 10 19205.03.2008
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG