Media Club - Louna (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Louna

Louna
  Band/Artist:  Louna
Country:  Russia
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.Louna.ru
 www.LounaRocks.com
 myspace.com/LounaBand
 www.facebook.com/LounaRocks
 www.discogs.com/artist/2025509-Louna-2
Explicit Content! Внимание! Explicit Content!
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2020 Начало нового круга 2020 12 04.10.2020
2018 Panopticon 2018 10 13.12.2018
26.12.2018
2018 Полюса 2018 14 13.12.2018
2016 Дивный новый мир 2016 12 22.12.2016
2013 Behind A Mask 2013 10 05.03.2014
2013 Мы - Это Louna 2013 13 08.03.2016
2012 Время X 2012 14 02.03.2012
2010 Сделай громче! (CD 1) 2010 10 30.11.2010
2010 Сделай громче! (CD 2: синглы 2009-2010) 2010 8 30.11.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 18+ 2016 3 08.03.2016
2011 Кому Веришь Ты? (Single) 2011 5 02.03.2012
2010 III - Солнце (Single) 2010 3 23.06.2010
2009 I - черный (Single) 2009 3 22.05.2009
2009 II - белый (Single) 2009 2 27.04.2010
 Live Albums
2016 Песни о мире (feat. Симфонический оркестр Globalis) 2016 21 08.03.2016
2013 Проснись и пой! (CD 1) 2013 15 08.03.2016
2013 Проснись и пой! (CD 2) 2013 12 08.03.2016
 Compilations, Remixes
2019 X (The Best Of) 2019 19 04.10.2020
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG