Media Club - Sangre Azul (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

   Sangre Azul

Sangre Azul
   Band/Artist:  Sangre Azul
Country:  Spain
Genre:  Rock
Style:
URL's:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Grandes Éxitos 2009 18 28.11.2009
17.10.2023
1989 Directo En Rockódromo De Madrid 1989 16 16.10.2023
1989 El Silencio De La Noche 1989 10 16.10.2023
1988 Cuerpo A Cuerpo 1988 10 16.10.2023
1987 Directo En La Emisión Pirata 1987 6 16.10.2023
1987 Obsesión 1987 10 16.10.2023
1986 Directo En Fuenlabrada 1986 7 16.10.2023
1985 VIII Trofeo Rock Villa de Madrid - Rock Duro [Split] 1985 8 16.10.2023
 Live Albums
1990 En Vivo En Anfiteatro Egaleo (CD1) 1990 8 16.10.2023
1990 En Vivo En Anfiteatro Egaleo (CD2) 1990 8 16.10.2023
 Compilations, Remixes
2008 The Platinum Collection (CD1) 2008 12 16.10.2023
2008 The Platinum Collection (CD2) 2008 12 16.10.2023
2008 The Platinum Collection (CD3) 2008 14 16.10.2023
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG