Media Club - Coeur de Pirate (Beatrice Martin / Cœur de Pirate) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Coeur de Pirate

Coeur de Pirate
  Band/Artist:  Coeur de Pirate
Country:  Canada
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.CoeurDePirate.com
 myspace.com/CoeurDePirate
 www.SoundCloud.com/Coeur-de-Pirate
 www.facebook.com/CoeurDePirate.officiel
 www.discogs.com/artist/1432103-Cœur-De-Pirate
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2021 Perseides 2021
Perseides  (fresh)
10 03.05.2021
2018 En Cas De Tempete, Ce Jardin Sera Ferme 2018 10 07.06.2018
2016 Les Souliers Rouges 2016 15 03.10.2016
2015 Roses (Deluxe Edition) 2015 14 29.08.2015
2014 Trauma 2014 12 06.04.2015
2011 Blonde 2011 14 30.11.2011
2008 Coeur De Pirate 2008 12 03.12.2009
 Singles, Mini-CD's, EP's
2020 T'es Belle (Single) 2020 1 03.05.2021
2019 Femme Like U: Back Dans Les Bacs! (Edit Single) 2019 1 03.05.2021
2019 Femme Like U: Back Dans Les Bacs! (Remix Single) 2019 1 03.05.2021
2019 Ne M'appelle Pas (Single) 2019 1 03.05.2021
2018 Premonition (Single) 2018 1 07.06.2018
2018 Somnambule (Single) 2018 1 07.06.2018
2016 Chansons Tristes Pour Noel (EP) 2016 3 25.12.2016
2011 Adieu (Single) 2011 1 07.06.2018
2010 Pour Un Infidele (En Duo Avec Julien Dore) (Franch Edition) 2010 2 03.05.2021
2008 Ensemble (Single) 2008 1 07.06.2018
2008 Francis (Single) 2008 1 07.06.2018
 Live Albums
2010 NRJ Sessions  Cour De Pirate 2010 7 07.06.2018
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG