Media Club - Scissor Sisters (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Scissor Sisters

Scissor Sisters
   Band/Artist:  Scissor Sisters
Country:  США
Genre:  Dance;  Pop
Style:
URL's:  www.ScissorSisters.com
 Facebook
Инфо:
- Jake Shears
Scissor Sisters - американская поп-группа, которая придерживается стилистики 1970-х (диско, глэм-рок, поп). Сформирована в 2001 году под названием Dead Lesbian and the Fibrillating Scissor Sisters, которое содержит отсылку к лесбийской сексуальной позе...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 10   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Magic Hour (Deluxe Edition) 2012 16 27.05.2012
2012 Magic Hour (iTunes Bonus) 2012 1 27.05.2012
2010 Night Work 2010 12 20.06.2010
2010 Night Work (Japanese Edition) 2010 15 26.07.2010
2006 Ta-Dah 2006 12 21.09.2006
2006 Ta-Dah (Bonus CD) 2006 6 21.09.2006
2004 Scissor Sisters 2004 11 08.06.2004
 Singles, Mini-CD's, EP's
2007 Land Of A Thousand Words 2007 3 28.04.2007
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG