Media Club - Leize (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Leize

Leize
  Band/Artist:  Leize
Country:  Spain
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.leize.es/
 myspace.com/leizeband
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Deriva 2019 10 01.04.2019
2015 Cuando Te Muerden 2015 11 09.11.2015
2011 Ilo Que Faltaba! 2011 13 14.09.2011
2008 Solo Para Ti 2008 12 01.04.2019
1995 Todo Por El Suelo 1995 11 01.04.2019
1993 Loca Pasion (1998 Reissue) 1993 10 01.04.2019
1991 Acosandome (1998 Reisuue) 1991 9 01.04.2019
1989 Buscando...Mirando 1989 10 25.05.2010
1988 Devorando Las Calles (2013 Remaster) 1988 9 01.04.2019
 Singles, Mini-CD's, EP's
2019 Castigo (Single) 2019 1 01.04.2019
2018 Mi Lugar (Single) 2018 1 01.04.2019
2017 Como Arena (Single) 2017 1 01.04.2019
2016 Cuando Te Veo (Single) 2016 1 01.04.2019
2015 Hundiendome En La Noche (Single) 2015 1 01.04.2019
1986 Escalon (Single) 1986 2 01.04.2019
1985 Demo 1985 5 01.04.2019
 Live Albums
2013 XXX 2013 16 01.04.2019
1997 Esto Es Lo Que Hay (CD 1) 1997 14 01.04.2019
1997 Esto Es Lo Que Hay (CD 2) 1997 14 01.04.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG