Media Club - Пятая Бригада (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Пятая Бригада

Пятая Бригада
  Band/Artist:  Пятая Бригада
Country:  Russia
Genre:  Alternative;  Rock
Style:
URL's:  5brigada.ru
 ru.wikipedia.org/wiki/Пятая_Бригада
 www.discogs.com/artist/2570668-Пятая-бригада
Explicit Content! Внимание! Explicit Content!
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Бухло 2018 19 27.07.2018
2014 Всё чётко 2014 14 27.07.2018
2012 Позитива нет! 2012 14 27.07.2018
2009 Всё на пропой! 2009 14 27.07.2018
2007 Про Емелю Дурака 2007 17 27.07.2018
2005 Первый НаХ! 2005 12 27.07.2018
2004 Пиво! Б..ди! Самогон! 2004 14 27.07.2018
2004 Руслан и Людмила 2004 22 27.07.2018
2003 Блевотня на караоке 2003 16 27.07.2018
2000 Веселуха прет! 2000 19 27.07.2018
1999 Водка - норма жизни! 1999 14 27.07.2018
1996 Ебли по весне 1996 14 27.07.2018
1994 Отброски Общества 1994 34 27.07.2018
 Singles, Mini-CD's, EP's
2011 Новогодний сингл (Single) 2011 5 28.12.2010
 Compilations, Remixes
2017 BESTец 2017 22 27.07.2018
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG