Media Club - Eisbrecher (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Eisbrecher

Eisbrecher
  Band/Artist:  Eisbrecher
Country:  Germany
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  myspace.com/EisbrecherKommando
 myspace.com/EisbrecherBand
 www.eis-brecher.com
 ru.wikipedia.org/wiki/Eisbrecher
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Eisbrecher-l-en.html
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Sturmfahrt 2017 15 17.11.2017
2015 Schock 2015 15 02.02.2015
2012 Die Holle Muss Warten (Limited Deluxe Edition) 2012 15 27.01.2012
09.02.2012
2012 Die Holle Muss Warten (Miststuck Edition) 2012 20 31.10.2014
2010 Eiszeit 2010 13 23.04.2010
2008 Sunde 2008 16 30.07.2008
25.07.2013
2006 Antikorper (Limited Edition) 2006 14 18.12.2006
03.10.2014
2006 Leider/Vergissmeinnicht 2006 7 18.12.2006
04.10.2007
2004 Eisbrecher (Deluxe Edition) 2004 19 20.10.2004
2004 Eisbrecher 2004 16 17.11.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2017 Was Ist Hier Los? (Single) 2017 2 03.07.2017
2016 Volle Kraft Voraus 2016 4 06.04.2016
2015 1000 Narben (Single) 2015 2 17.11.2017
2015 Rot Wie Die Liebe (Single) 2015 2 17.11.2017
2013 10 Jahre Eisbrecher (Single) 2013 2 17.11.2017
2012 Die Holle Muss Warten (Single) 2012 2 17.11.2017
2012 Verruckt 2012 2 17.11.2017
2010 Eiszeit (Single) 2010 2 17.11.2017
2008 Kann Denn Liebe Sunde Sein? (Maxi-Single) 2008 3 21.01.2009
2006 Fanatica (Maxi-Single) 2006 4 18.12.2006
2006 Leider 2006 3 18.12.2006
2006 Vergissmeinnicht 2006 4 18.12.2006
2006 Leider - Vergissmeinnicht (Enhanced) [EP] 2006 7 17.11.2017
2003 Mein Blut 2003 4 18.12.2006
 Live Albums
2015 Schock Live (CD 1) 2015 14 26.09.2015
2015 Schock Live (CD 2) 2015 11 26.09.2015
 Compilations, Remixes
2014 Zehn Jahre Kalt 2014 10 31.10.2014
2011 Eiskalt (CD 1) 2011 16 16.05.2011
13.02.2012
2011 Eiskalt (CD 2) 2011 12 16.05.2011
29.01.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG