Media Club - Гайворонский, Вячеслав (Вячеслав Гайворонский, Vyacheslav Gayvoronsky) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Гайворонский, Вячеслав

Гайворонский, Вячеслав
  Band/Artist:  Гайворонский, Вячеслав
Country:  Russia
Genre:  Jazz
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 String Quartet 2014 6 25.03.2015
2010 Pieces for string trio and trumpet 2010 10 03.09.2012
2010 Revelation (split) 2010 9 03.09.2012
2009 Interventions Into Bach And Mozart 2009 18 25.03.2015
2007 Caprichos 2007 43 03.09.2012
2003 GOOD MORNING, DEAR... 2003 16 03.09.2012
2002 SPb ART Ensemble - Молоко (split) 2002 9 03.09.2012
2001 Golden Years of the Soviet New Jazz, Volume 1 (CD 1) (split) 2001 12 03.09.2012
2001 Неприютные Песни (split) 2001 10 03.09.2012
1999 Chonyi Together split 1999 11 03.09.2012
1998 Jazz Across The Border 1998 11 25.03.2015
1997 FOR Sergei Kuryokhin 1997 9 03.09.2012
 Tributes
L 0.04 / D 0.00 1990 4 32028.02.2011
L 0.12 / D 0.00 1994 7 32028.02.2011
L 0.06 / D 0.00 1998 4 32028.02.2011
L 0.00 / D 0.00 2001 12 32022.03.2015
L 0.00 / D 0.00 2004 4 32030.08.2012
L 0.08 / D 0.00 2004 4 32028.02.2011
L 0.12 / D 0.00 2007 6 32028.02.2011
L 0.00 / D 0.00 2008 4 32030.08.2012
L 0.00 / D 0.00 2008 6 32030.08.2012
L 0.08 / D 0.00 2008 4 32028.02.2011
L 0.16 / D 0.25 2009 8 32028.02.2011
L 0.00 / D 0.00 2010 2 32030.08.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG