Media Club - Sad Cafe (Sad Café, Sad Café) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Sad Cafe

Sad Cafe
   Band/Artist:  Sad Cafe
Country:  Великобритания
Genre:  Pop;  Rock
Style:
URL's:  www.SadCafe.co.uk
Инфо:
- Paul Young
- Mike and «the Mechanics»

История SAD CAFE Группа образована в 1976 году в Великобритании. Paul Young - вокал Иэн Уилсон - гитара Майк Хегир - гитара Ленни - саксофон Вик Эмерсон - клавишные Джон Стимпсон - бас-гитара Дэвид Ирвинг - ударные Группа была создана из двух манчестерских коллективов, Gyro и Mandala, а Янг пел ранее в бит-группе Toggery Five...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Ole (Japanese Edition) 2010 11 31.03.2011
2009 Facades / Sad Cafe (Remasters 2009 - CD 1: 2009 12 31.03.2011
2009 Facades / Sad Cafe (Remasters 2009 - CD 2: 2009 9 31.03.2011
2009 Fanx Ta-Ra / Misplaced Ideals (Remasters 2009 - CD 1: 2009 13 31.03.2011
2009 Fanx Ta-Ra / Misplaced Ideals (Remasters 2009 - CD 2: 2009 9 31.03.2011
1997 The Masters 1997 17 31.03.2011
1989 Whatever It Takes 1989 10 31.03.2011
1985 Politics Of Existing 1985 10 31.03.2011
1980 La-Di-Da 1980 9 31.03.2011
1979 Facades 1979 10 31.03.2011
1978 Misplaced Ideals 1978 9 31.03.2011
1977 Fanx Ta-Ra (Reissue 1992) 1977 13 31.03.2011
 Compilations, Remixes
2010 The Best of 1977-1989 2010 15 31.03.2011
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG