Media Club - Era (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Era

Era
  Band/Artist:  Era
Country:  France
Genre:  Dance;  Pop;  Alternative;  Electronica;  New Age;  World
Style:
URL's:  era-music.artistes.universalmusic.fr
 www.impera.prv.pl
 home.ural.ru/~eRa/
Инфо:
Идейным вдохновителем, композитором и продюсером группы является Эрик Леви (Eric Levi), кроме него в состав группы также Честер Томсон (Chester Thompson), Филипп Манка (Philippe Manca), Нейл Вилкинсон (Neal Wilkinson), Патрик Тисон (Patrice Tison), Ли Склаp (Lee Sklar).
Ведущие голоса: Гай Протеро /Guy Protheroe/ (Ameno, Enae Volare mezzo), Флоренция Дидам /Florence Dedam/ (Mother, After Time), Гарриет Джей /Harriet Jay/ (Ameno, Avemano, Cathar Rhythm), Эрик Гейсен /Eric Geisen/ (Cathar Rhythm), Мариэлла Лефевр /Murielle Lefebvre/ (Enae Volare mezzo)...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 The 7th Sword 2017 9 07.11.2017
2013 Arielle Dombasle By Era (Feat.) 2013 10 12.07.2013
2010 Classics II 2010 10 01.11.2010
2009 Classics 2009 10 15.03.2013
2008 Reborn 2008 10 02.04.2008
30.04.2008
2003 The Mass 2003 19 21.03.2003
13.12.2007
2002 Era (Russian Edition) 2002 12 24.03.2002
2001 Era, Vol. 2 2001 10 15.03.2013
2000 Era 2 (Limited Edition) 2000 21 22.05.2003
1997 Era (Original Version) 1997 11 11.12.2007
 Bootlegs
2002 Ocarina Dream Opera 2002 23 15.03.2013
2002 The Wall (Show in China) 2002 22 15.03.2013
1999 Enae Volare - New, Best And Mixed '99 1999 12 15.03.2013
1999 Looking from the East 1999 15 15.03.2013
1999 Solyma 1999 13 15.03.2013
1999 The Remix Album 1999 15 15.03.2013
1998 Magic Spirit 1998 16 15.03.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
2003 Looking For Something 2003 5 15.03.2013
2001 Don't U 2001 4 15.03.2013
2000 Infanati 2000 3 15.03.2013
1998 Enae Volare Mezzo 1998 3 15.03.2013
1998 Mother 1998 3 15.03.2013
 Compilations, Remixes
2010 The Essential 2010 15 21.09.2010
22.09.2010
2009 Era Classics 2009 10 25.11.2009
01.12.2009
2007 Star Mark Greatest Hits  (CD 1) 2007 19 15.03.2013
2007 Star Mark Greatest Hits  (CD 2) 2007 16 15.03.2013
2007 The Greatest Hits (CD 1) 2007 19 18.04.2014
2007 The Greatest Hits (CD 2) 2007 16 18.04.2014
2005 The Complete Video Collection 2005 9 16.08.2005
2004 The Very Best Of Era 2004 16 09.12.2004
02.07.2007
2001 Star Profile - Hits Collection 2001 17 22.03.2003
2000 Hit Collection 2000 15 21.10.2003
1999 Sacredness 1999 15 24.03.2002
1999 Best Of Era '99 1999 14 21.10.2003
1999 Misere Mani 1999 12 21.10.2003
1998 Looking From East 1998 15 15.08.2002
1998 Infinity 1998 12 21.08.2002
27.02.2006
1998 Voice Of Gaia 1998 15 30.04.2003
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  
go top

Media ClubCreated by TDG