Media Club - Nemertines (Sabrina Scissors / Сергей Сабрин) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Nemertines

Nemertines
  Band/Artist:  Nemertines
Country:  Russia
Genre:  Alternative;  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/Nemertines
 www.facebook.com/Nemertines
 www.lastfm.ru/music/Nemertines
 www.Nemertines.bandcamp.com
 www.SoundCloud.com/SabrinaScissor
Инфо:
- «Adam Head»
Экспериментальный проект Сергея Сабрина - барабанщика казанской группы «Adam Head».
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Ikona. Revolucia. 2015 7 26.07.2015
2014 Nemertines 2014 13 12.09.2014
2013 Death, My Love 2013 13 12.09.2014
2012 SCD 2012 10 31.03.2012
26.06.2012
2012 Izverg 2012 9 28.06.2012
2011 Bad Blood 2011 13 31.03.2012
2010 1 2010
1
11 28.06.2012
2010 Monstrum 2010 13 28.06.2012
2010 My Monastery 2010 7 28.06.2012
2009 Cut 2009 7 28.06.2012
2009 I Am Afraid 2009 10 28.06.2012
2009 Tenerezza 2009 10 28.06.2012
2009 The Dying Immortal Man 2009 11 28.06.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 Bird Murder (EP) 2015 4 26.07.2015
2013 Full Black (EP) 2013 3 26.07.2015
2012 Black Noise (Single) 2012 1 28.06.2012
2012 Fallen (Promo Single) 2012 1 28.06.2012
2011 2006 (Single) 2011 1 28.06.2012
2011 Frustration (single) 2011 1 28.06.2012
2011 In Love (Single) 2011 1 28.06.2012
2011 Ombra (EP) 2011 6 28.06.2012
2010 Face (Single) 2010 1 28.06.2012
2010 Heart (EP) 2010 4 28.06.2012
2009 Amelie (Single) 2009 1 28.06.2012
2009 I Called An Album Your Name (Single) 2009 1 28.06.2012
 Compilations, Remixes
2011 Unreleased 2009 2011 5 28.06.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  
go top

Media ClubCreated by TDG