Media Club - Celentano, Adriano (Adriano Celentano) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Celentano, Adriano

Celentano, Adriano
  Band/Artist:  Celentano, Adriano
Country:  Italy
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  myspace.com/CelentanoAdriano
 www.facebook.com/AdrianoCelentano
 www.ilmondodiadriano.it
 www.adrianocelentano.it
 www.discogs.com/artist/Adriano+Celentano
 it.wikipedia.org/wiki/Adriano_Celentano
 ru.wikipedia.org/wiki/,_
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Adrian (CD 1) 2019 17 10.02.2019
2019 Adrian (CD 2) 2019 6 10.02.2019
2015 Dateline Rome 2015 14 15.09.2015
2011 Facciamo Finta Che Sia Vero 2011 9 30.03.2012
2007 Dormi Amore La Situazione Non E Buona 2007 11 05.12.2007
10.06.2008
2005 Le Piu Belle Canzoni Di 2005 12 13.02.2018
2005 Una Stella In Mezzo Al Ciel 2005 24 13.02.2018
2004 C'e' Sempre Un Motivo 2004 11 09.12.2004
2003 Le Volte Che Celentano E' Stato 1 2003 17 10.12.2003
2002 Per Sempre 2002 12 10.12.2003
2001 Esco Di Rado e Parlo Ancora Meno 2001 12 06.08.2002
22.04.2009
1999 Io Non So Parlar d`Amore 1999 12 06.08.2002
22.04.2009
1998 Adriano Celentano & Mina - Mina Celentano 1998 10 06.03.2019
1996 Arrivano Gli Uomini 1996 11 08.04.2003
22.04.2009
1994 Ti Avro 1994 6 06.08.2002
1994 Quel Punto 1994 13 08.04.2003
22.04.2009
1994 Ti Avro' 1994 6 09.03.2018
1993 Ciao Amore 1993 22 12.08.2002
1991 Il Re Degli Ignoranti 1991 10 08.04.2003
22.04.2009
1991 Rock Matto 1991 16 09.03.2018
1987 La Pubblica Ottusita 1987 8 08.04.2003
22.04.2009
1985 Joan Lui 1985 9 08.04.2003
22.04.2009
1984 I Miei Americani Tre Puntini (Vol.2) 1984 10 08.04.2003
22.04.2009
1984 I Miei Americani 1984 11 08.04.2003
22.04.2009
1983 Atmosfera 1983 8 15.04.2009
1982 Uh... Uh... 1982 8 08.04.2003
22.04.2009
1981 Deus 1981 8 08.04.2003
22.04.2009
1980 Un Po' Artista Un Po' No 1980 8 08.04.2003
11.05.2007
1979 Soli 1979 8 08.04.2003
11.05.2007
1978 Geppo Il Folle 1978 6 08.04.2003
22.04.2009
1977 Tecadisk 1977 6 06.08.2002
1977 Disco Dance 1977 8 09.03.2018
1977 Me, Live! 1977 17 09.03.2018
1976 Svalutation 1976 8 09.03.2018
1974 Yuppi Du 1974 13 08.04.2003
22.04.2009
1973 La Storia Di Un Ragazzo Chiamato Adriano 1973 24 09.03.2018
1972 I Mali Del Secolo 1972 8 08.04.2003
22.04.2009
1971 Er Piu 1971 10 06.08.2002
22.04.2009
1970 I Re Del Rock 1970 4 09.03.2018
1970 Il Forestiero 1970 10 09.03.2018
1969 Adriano Rock 1969 11 08.04.2003
22.04.2009
1969 Le Robe Che Ha Detto Adriano 1969 12 09.03.2018
1968 Azzurro (Una Carezza in un Pugno) 1968 12 08.04.2003
22.04.2009
1966 Non Mi Dir 1966 14 08.04.2003
22.04.2009
1966 Il Ragazzo Della Via Gluck 1966 14 08.04.2003
22.04.2009
1964 Celentano 1959-64 1964 10 06.08.2002
1963 A New Orleans 1963 12 09.03.2018
1962 Peppermint Twist 1962 14 09.03.2018
 Singles, Mini-CD's, EP's
2005 L'indiano (Single) 2005 1 13.02.2018
 Live Albums
2012 Live Adriano (CD 1 - Live) 2012 17 26.12.2012
2012 Live Adriano (CD 2 - Best Of) 2012 9 26.12.2012
 Compilations, Remixes
2019 The Best Hits Maestro (Cd 1) 2019 12 27.08.2019
2019 The Best Hits Maestro (Cd 2) 2019 14 27.08.2019
2019 The Best Hits Maestro (Cd 3) 2019 11 27.08.2019
2019 The Best Hits Maestro (Cd 4) 2019 12 27.08.2019
2019 The Best Hits Maestro (Cd 5) 2019 11 27.08.2019
2019 The Best Hits Maestro (Cd 6) 2019 12 27.08.2019
2019 The Best Hits Maestro (Cd 7) 2019 11 27.08.2019
2014 Buonasera Signorina 2014 22 08.07.2014
2013 ...Adriano (CD 1) 2013 15 28.11.2013
2013 ...Adriano (CD 2) 2013 18 28.11.2013
2013 ...Adriano (CD 3) 2013 15 28.11.2013
2013 ...Adriano (CD 4) 2013 17 28.11.2013
2013 Golden Hits (CD 1) 2013 16 08.07.2014
2013 Golden Hits (CD 2) 2013 14 08.07.2014
2013 Golden Hits (CD 3) 2013 14 08.07.2014
2008 L'animale (CD 1) 2008 14 13.02.2018
2008 L'animale (CD 2) 2008 14 13.02.2018
2007 Tutto Adriano 1958-1964 (CD 1) 2007 20 13.02.2018
2007 Tutto Adriano 1958-1964 (CD 2) 2007 20 13.02.2018
2006 The Best (CD 1) 2006 20 13.02.2018
2006 The Best (CD 2) 2006 20 13.02.2018
2006 Unicamente Celentano (CD 1) 2006 15 13.02.2018
2006 Unicamente Celentano (CD 2) 2006 14 13.02.2018
2006 Unicamente Celentano (CD 3) 2006 13 13.02.2018
2004 Les Grands Succes Rock'n Roll D'adrianocelentano (Vol. I) 2004 29 13.02.2018
2004 Les Grands Succes Rock'n Roll D'adrianocelentano (Vol. II) 2004 29 13.02.2018
2002 Il Cuore E la Voce: Best Love Songs 2002 19 10.12.2003
2001 Grand Collection 2001 18 25.01.2011
2000 Greatest Hits 2000 16 06.08.2002
1999 Le Origini Di Adriano Celentano (1957-68) 1999 20 08.04.2003
22.04.2009
1997 Alla Corte Del Remix 1997 12 08.04.2003
22.04.2009
1995 Ciao Ragazzi 1995 16 09.03.2018
1992 Super Best 1992 18 08.04.2003
22.04.2009
1990 La Mezza Luna (CD 1) 1990 19 09.03.2018
1990 La Mezza Luna (CD 2) 1990 20 09.03.2018
1990 La Mezza Luna (CD 3) 1990 19 09.03.2018
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1982 11 32011.07.2013
L 0.00 / D 2.10 1998 10 32029.06.2010
L 0.00 / D 0.17 2004 12 19201.07.2010
L 0.00 / D 0.00 2004 12 19201.07.2010
L 0.00 / D 0.13 2007 17 32001.07.2010
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG