Media Club - Pekkan, Ajda (Ajda Pekkan) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Pekkan, Ajda

Pekkan, Ajda
  Band/Artist:  Pekkan, Ajda
Country:  Turkey
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.ajdapekkan.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Superstar 4 2010 10 29.08.2012
2008 Aynen Oyle 2008 10 29.08.2012
2006 Cool Kadin 2006 12 29.08.2012
2000 Diva (CD 1) 2000 10 29.08.2012
2000 Diva (CD 2) 2000 10 29.08.2012
1996 Ajda Pekkan 1996 10 29.08.2012
1993 Ajda 93 1993 10 29.08.2012
1991 Seni Sectim 1991 12 29.08.2012
1990 Ajda 90 1990 13 29.08.2012
1983 Superstar 3 1983 12 29.08.2012
1982 Sevdim Seni 1982 11 29.08.2012
1981 Sen Mutlu Ol 1981 10 29.08.2012
1979 Superstar 2 1979 11 29.08.2012
1978 Pour Lui 1978 11 29.08.2012
1977 Superstar 1977 10 29.08.2012
1975 Ajda 1975 12 29.08.2012
1972 Ajda Pekkan Vol. III 1972 12 29.08.2012
1969 Fecri Ebcioglu Sunar 1969 12 29.08.2012
1968 Ajda Pekkan 1968 12 29.08.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 Resim (Single) 2009 2 29.08.2012
2003 Sen Iste (Single) 2003 3 29.08.2012
1980 Le Roi Du Petrol - Petr Oil (Vinyl Single) 1980 4 05.01.2015
1978 Loin De Nous Je Taime - Combien Je Taime (Vinyl Single) 1978 2 05.01.2015
1978 Ya Sonra - Yeniden Baslasin (Vinyl Single) 1978 2 05.01.2015
1977 A Mes Amours, A Mes Amours - Satisfaction (Vinyl Single) 1977 2 05.01.2015
1977 Aglama Yarim - Sakin Sakin Ha (Vinyl Single) 1977 2 05.01.2015
1977 Viens Dans Ma Vie - Face A Face Avec Moi (Vinyl Single) 1977 2 05.01.2015
1976 Gozunaydin - Kim Ne Derse Desin (Vinyl Single) 1976 2 05.01.2015
1976 Mediterranee - Kim Derdi Ki (Vinyl Single) 1976 2 05.01.2015
1975 Al Beni - Ask Budur (Vinyl Single) 1975 2 05.01.2015
1975 Hosgor Sen - Sana Ne Kime Ne (Vinyl Single) 1975 2 05.01.2015
1974 Nasilsin Iyimisin - Inanmam (Vinyl Single) 1974 2 05.01.2015
1974 Sana Neler Edecegim - Haram Olsun Bu Ask Sana (Vinyl Single) 1974 2 05.01.2015
1973 Fransa - Babylone Babylone (Vinyl Single) 1973 2 05.01.2015
1973 Icme Sakin - Tanri Misafiri (Vinyl Single) 1973 2 05.01.2015
1973 Kaderimin Oyunu - Kimler Geldi Kimler Gecti (Vinyl Single) 1973 2 05.01.2015
1973 Seninleyim - Palavra Palavra (Vinyl Single) 1973 2 05.01.2015
1972 Dert Bende - Varsin Yansin Dunya (Vinyl Single) 1972 2 05.01.2015
1972 Olanlar Oldu Bana - Capkin Satici (Vinyl Single) 1972 2 05.01.2015
1972 Zigeuner Mussen Singen-Der Grosse Abschied (Vinyl Single) 1972 2 05.01.2015
1971 Genclik Yillari - Bilmece Bildirmece (Vinyl Single) 1971 2 05.01.2015
1971 Sen Bir Yana Dunya Bir Yana - Iciyorum (Vinyl Single) 1971 2 05.01.2015
1971 Yanlniztiktan Bezdim - Gel (Vinyl Single) 1971 2 05.01.2015
1970 Sensiz Yillarda - Olmadi Gitti (Vinyl Single) 1970 2 05.01.2015
1969 Ay Dogarken - Sev Sen De Gonlunce (Vinyl Single) 1969 2 05.01.2015
1969 Ben Bir Koylu Kiziyim - Tatli Dunya (Vinyl Single) 1969 2 05.01.2015
1969 Durdurun Su Zamani - Yasamak Ne Guzel Sey (Vinyl Single) 1969 2 05.01.2015
1969 Ikiyuzlu Ask - Erkekleri Taniyin (Vinyl Single) 1969 2 05.01.2015
1969 Ne Tadi Var Bu Dunyanin -  Mesut Ol Sen (Vinyl Single) 1969 2 05.01.2015
1969 Son Arzu - Uzgun Yuzlu Dertli Aksam (Vinyl Single) 1969 2 05.01.2015
1968 Dunya Donuyor - Uc Kalp (Vinyl Single) 1968 2 05.01.2015
1968 Onu Bana Birak - Kimdir Bu Sevgili (Vinyl Single) 1968 2 05.01.2015
1967 Bang,  Bang  Iki Yabanci (Vinyl Single) 1967 2 05.01.2015
1967 Bosvermisim Dunyaya - Sevdigim Adam (Vinyl Single) 1967 2 05.01.2015
1967 Donmem Sana - Ilk Askim (Vinyl Single) 1967 2 05.01.2015
1967 Oyalama Beni - Saklanbac (Vinyl Single) 1967 2 05.01.2015
1966 Ilkokulda Tanismistik - Seviyorum (Vinyl Single) 1966 2 05.01.2015
1966 Moda Yolunda - Serseri (Vinyl Single) 1966 2 05.01.2015
1965 Her Yerde Kar Var - Onyedi Yasinda (Vinyl Single) 1965 2 05.01.2015
1964 Abidik Gubidik Twist - Goz Goz Degdi Bana (Vinyl Single) 1964 2 05.01.2015
 Compilations, Remixes
2012 Farkin Bu + Remixes (CD 1) 2012 11 29.08.2012
2012 Farkin Bu + Remixes (CD 2) 2012 7 29.08.2012
2008 The Best Of 2008 16 29.08.2012
1993 Hosgor Sen 1993 16 05.01.2015
1991 Unutulmayanlar 1991 12 29.08.2012
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2012 2 32026.08.2016
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG