Media Club - Carter the Unstoppable Sex Machine (Carter U.S.M. / Carter USM: Jim Morrison (Jim Bob) & Lesley Carter (Fruitbat)) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Carter the Unstoppable Sex Machine

Carter the Unstoppable Sex Machine
  Band/Artist:  Carter the Unstoppable Sex Machine
Country:  Great Britain
Genre:  Alternative;  New Age;  Pop;  Rock
Style:
URL's:  www.facebook.com/CarterUSMofficial
 www.CarterUSM.co.uk
 www.discogs.com/artist/Carter+The+Unstoppable+Sex+Machine
Инфо:
19 ноября 1998 года CARTER USM выпустили свой последний альбом "I Blame The Government" и объявили о том, что прекращают совместную деятельность. Fruitbat и Jimbob - идейные вдохновители группы - смогли удержаться на плаву гораздо дольше своих собратьев по оружию, таких как WONDER STUFF, EMF и SOUP DRAGONS...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2007 1992: The Love Album 2007 10 14.09.2012
1995 Worry Bomb 1995 14 14.09.2012
1993 Post Historic Monsters 1993 15 14.09.2012
1991 30 Something 1991 11 14.09.2012
1989 101 Damnations 1989 10 14.09.2012
 Bootlegs
1992 Wham Bam!!! (Kildurn National Ballroom, London, UK - November 7, 1991) 1992 16 14.09.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
1997 A World Without Dave (EP) 1997 6 15.09.2012
 Live Albums
2012 Live in Paris 1991 (Paris Sera Toujours Carter) 2012 19 15.09.2012
 Compilations, Remixes
2007 You Fat Bastard (The Anthology: CD 1) 2007 18 15.09.2012
2007 You Fat Bastard (The Anthology: CD 2) 2007 17 15.09.2012
1994 Starry Eyed and Bollock Naked (A Collection of B-Sides) 1994 18 14.09.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG