Media Club - Rockets From The Tombs (pre-"Pere Ubu") (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Rockets From The Tombs

Rockets From The Tombs
  Band/Artist:  Rockets From The Tombs
Country:  USA
Genre:  Alternative;  New Age;  Rock
Style:
URL's:  www.facebook.com/RocketFromTheTombs
 www.RocketFromTheTombs.net
 www.UbuProjex.net/RFTT.html
 www.lastfm.ru/music/Rocket+From+The+Tombs
 www.discogs.com/artist/Rocket+From+The+Tombs
 en.wikipedia.org/wiki/Rocket_from_the_Tombs
Инфо:
- «Pere Ubu»
- David Thomas

У истоков RFTT было два главных человека: огромный Дэвид Томас и Питер Лефнер поклонник Velvets, очень талантливый музыкант, недооцененный ни современниками, ни собой самим, что и привело его к самоубийству...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Black Record 2015 11 31.10.2016
2011 Barfly 2011 11 01.02.2013
2004 Rocket Redux 2004 12 01.02.2013
2002 The Day The Earth Met The... 2002 19 01.02.2013
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1998 6 16014.02.2013
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG