Media Club - Declaime (Dudley Perkins) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Declaime

Declaime
  Band/Artist:  Declaime
Country:  USA
Genre:  Hip-Hop;  R&B/Soul
Style:
URL's:  myspace.com/Declaime
 myspace.com/DudleyPerkins
 www.stonesthrow.com/DudleyPerkins
 www.last.fm/music/Declaime
 www.lastfm.ru/music/Dudley+Perkins
 www.discogs.com/artist/Declaime
 www.discogs.com/artist/Dudley+Perkins
 en.wikipedia.org/wiki/Declaime
 en.wikipedia.org/wiki/Dudley_Perkins
Инфо:
Declaime, также известный как Dudley Perkins - исполнитель , смешивающий в своём творчестве хип-хоп с соулом, джазом, фанком, делающий это на высшем уровне, один из легионеров Stones Throw. - G&D
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Dr. Stokley 2013 18 26.12.2013
2011 Self Study 2011 17 26.12.2013
2010 Dr. Shrooman aka Black Tripper 2010 9 26.12.2013
2010 FONK 2010 11 26.12.2013
2009 Holy Smokes 2009 26 26.12.2013
2009 Muzikillmind 2009 11 26.12.2013
2008 Astormsacomin 2008 17 26.12.2013
2006 Expressions (20.12 a.U.) 2006 13 26.12.2013
2004 Conversations with Dudley 2004 15 26.12.2013
2003 A Lil' Light 2003 16 26.12.2013
2001 Andsoitsaid 2001 30 26.12.2013
1999 Illmindmuzik 1999 11 26.12.2013
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1996
Ki (Split) [Split with Dr. Motte]
9 32027.05.2013
L 0.00 / D 0.00 2007 13 vbr20.12.2013
L 0.00 / D 0.00 2007 20 vbr20.12.2013
L 0.00 / D 0.00 2010 14 32020.12.2013
L 0.10 / D 0.00 2009 5 32018.05.2010
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30    
go top

Media ClubCreated by TDG