Media Club - Bush (UK, London) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Bush (UK, London)

Bush (UK, London)
  Band/Artist:  Bush (UK, London)
Country:  England
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.bush-music.com
Инфо:
Британская конкуренты NIRVANA и PEARL JAM - поп/панк/альтернатива/металл-группа BUSH (оригинальное на звание коллектива - TRANSVISION VAMP) была основана в 1992 году гитаристом/вокалистом Гэвином Росдэйлом (Gavin Rossdale), гитаристом Найджелом Пульсфордом (Nigel Pulsford), басистом Дэйвом Парсонсом (Dave Parsons) и ударником Робином Гудриджем (Robin Goodridge), которые сдружились на почве любви к PIXIES, BOB MARLEY, JESUS LIZARD, MC5, HUSKER DU и BIG BLACK...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Black And White Rainbows 2017 15 13.03.2017
2011 The Sea Of Memories (Deluxe Edition) 2011 12 11.09.2011
14.09.2011
2011 The Sea Of Memories (Deluxe Edition: Bonus CD) 2011 6 14.09.2011
2001 Golden State 2001 12 18.09.2002
31.08.2010
1999 The Science Of Things 1999 12 05.12.2006
31.08.2010
1996 Razorblade Suitcase 1996 13 18.09.2002
31.08.2010
1996 Sixteen Stone (Bonus CD) 1996 4 31.08.2010
1994 Sixteen Stone 1994 12 18.09.2002
30.08.2010
 Bootlegs
2000 Fuckin Up 2000 14 05.03.2007
 Singles, Mini-CD's, EP's
2000 Letting The Cables Sleep (German Single) 2000 4 31.08.2010
2000 Letting The Cables Sleep (UK Single) 2000 3 31.08.2010
1997 Greedy Fly 1997 3 31.08.2010
1996 Glycerine 1996 3 31.08.2010
1996 Machinehead 1996 3 31.08.2010
1996 Swallowed (CD 1) 1996 4 31.08.2010
1996 Swallowed (CD 2) 1996 4 31.08.2010
1995 Everything Zen 1995 4 31.08.2010
1995 Little Things 1995 3 31.08.2010
1994 Comedown 1994 3 31.08.2010
 Live Albums
2005 Zen X Four 2005 9 12.11.2008
31.08.2010
 Compilations, Remixes
2004 Best Of 94-99 (CD 1) 2004 13 05.12.2006
31.08.2010
2004 Best Of 94-99 (CD 2) 2004 9 05.12.2006
31.08.2010
1999 Deconstructed 1999 11 05.12.2006
31.08.2010
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1999 1 var10.07.2016
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG