Media Club - Los Planetas (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Los Planetas

Los Planetas
  Band/Artist:  Los Planetas
Country:  Spain
Genre:  Latin
Style:
URL's:  losplanetas.es
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Una Opera Egipcia 2010 12 18.06.2013
2007 La Leyenda Del Espacio 2007 13 18.06.2013
2004 Los Planetas Contra La Ley De La Gravedad 2004 12 18.06.2013
2002 Encuentros Con Entidades 2002 10 18.06.2013
2000 Unidad De Desplazamiento 2000 13 18.06.2013
1998 Una Semana En El Motor De Un Autobus 1998 12 18.06.2013
1996 Pop 1996 11 18.06.2013
1994 Super 8 1994 10 18.06.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 Cuatro Palos (EP) 2009 4 18.06.2013
 Compilations, Remixes
1999 Canciones Para Una Orquesta Quimica (CD 1) 1999 17 18.06.2013
1999 Canciones Para Una Orquesta Quimica (CD 2) 1999 16 18.06.2013
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG