Media Club - Noie Werte (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Noie Werte

Noie Werte
  Band/Artist:  Noie Werte
Country:  Germany
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.noiewerte.de/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Verraten & Verzockt 2010 10 31.08.2013
2009 Unplugged 2009 12 31.08.2013
2008 Zwanzig 2008 10 31.08.2013
2005 Demos & White Power (Split) 2005 21 31.08.2013
2000 Am Puls Der Zeit 2000 11 31.08.2013
1996 Sohn Aus Heldenland 1996 10 31.08.2013
1990 Kraft Fur Deutschland 1990 11 31.08.2013
1989 Demo 89 1989 8 31.08.2013
1988 Demo 1988 4 31.08.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
2010 Wir! 2010 2 31.08.2013
1994 Danke 1994 2 31.08.2013
1994 Ein Harte Weg 1994 2 31.08.2013
 Live Albums
2004 Live (CD 1) 2004 8 31.08.2013
2004 Live (CD 2) 2004 7 31.08.2013
 Compilations, Remixes
2001 Zusammenhalt 2001 5 31.08.2013
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2005 21 19225.06.2013
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG