Media Club - Alternative TV (ATV / Mark Perry) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Alternative TV

Alternative TV
  Band/Artist:  Alternative TV
Country:  England
Genre:  Alternative;  New Age
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/252690-Alternative-TV
 www.discogs.com/artist/124281-Mark-Perry
Инфо:
В июле 1976 года Марк Перри бросил работу банковского клерка и основал первый панк-фэнзин Sniffin' Glue, под псевдонимом Mark P. - с тем, чтобы cохранить пособие по безработице. В марте 1977 года он образовал Alternative TV - c Алексом Фергюсоном (гитара), Мики Смитом (бас) и Джоном Тоуи (ударные), который также играл в то время в Generation X...
more info >>
Explicit Content! Внимание! Explicit Content!
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2001 Revolution 2001 14 28.10.2013
1999 Apollo 1999 16 28.10.2013
1998 Punk Life 1998 12 28.10.2013
1994 My Life As A Child Star 1994 14 28.10.2013
1990 Dragon Love 1990 14 28.10.2013
1987 Peep Show 1987 15 28.10.2013
1981 Strange Kicks 1981 17 28.10.2013
1979 Vibing Up The Senile Man 1979 8 28.10.2013
1978 The Image Has Cracked (Reissue 1994) 1978 20 28.10.2013
16.10.2014
1978 What You See...Is What You Are 1978 11 28.10.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
1999 Unlikely Star (Single) 1999 2 28.10.2013
1994 Wishes (Single) 1994 2 28.10.2013
1990 Sol (EP) 1990 4 28.10.2013
1987 My Baby's Laughing (Single) 1987 3 28.10.2013
1986 Sex/Love EP 1986 3 28.10.2013
1986 Welcome To The End Of Fun (EP) 1986 3 28.10.2013
1981 Communicate (Single) 1981 2 28.10.2013
1979 The Force Is Blind (Single) 1979 2 28.10.2013
1978 Action Time Vision (Single) 1978 2 28.10.2013
1977 How Much Longer? (Single) 1977 2 28.10.2013
1977 Life After Life (Single) 1977 2 28.10.2013
 Live Albums
1979 Live At Rat Club '77 1979 10 28.10.2013
 Compilations, Remixes
2003 Action Time Vision - The Anatology (CD 1) 2003 19 28.10.2013
2003 Action Time Vision - The Anatology (CD 2) 2003 19 28.10.2013
1996 The Industrial Sessions 1977 1996 24 28.10.2013
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG