Media Club - Психея (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Психея

Психея
  Band/Artist:  Психея
Country:  Russia
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.psyshit.ru/
 myspace.com/psyshitspace
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Дневники Одиночки 2010 10 31.08.2010
2009 Песни Трущоб, Надежды, Разбитых Сердец: Дневники Одиночки... 2009 10 02.12.2009
2007 Х Лет Против 2007 17 17.04.2008
2004 Психея 2004 12 16.05.2007
2002 Каждую Секунду Пространства 2002 16 15.09.2005
2001 Герой Поколения Бархат 2001 7 16.09.2005
 Bootlegs
2014 2014.07.05 - Новосибирск, Клуб 'Бродячая собака' (CD 1) 2014 11 20.10.2014
2014 2014.07.05 - Новосибирск, Клуб 'Бродячая собака' (CD 2) 2014 9 20.10.2014
2014 2014.02.15 - Спб, Zoccolo 2.0 2014 7 20.10.2014
2014 2014.07.31 - Спб, ДЮНЫ 2014 14 20.10.2014
2013 2013.05.31 - London Nambucca, UK 2013 9 20.10.2014
2013 2013.12.13 - Акустика Спб, DaDa 2013 12 20.10.2014
2013 2013.08.25 - Орел, Дvа Пальца (CD 1) 2013 13 20.10.2014
2013 2013.08.25 - Орел, Дvа Пальца (CD 2) 2013 11 20.10.2014
2013 2013.03.09 - Live at Радио 'Маяк' 2013 7 20.10.2014
2013 2013.09.13 - Live at Радио 'Наше Радио' 2013 9 20.10.2014
2012 2012.08.25 - Акустика Мск, China-Town-Cafe 2012 8 20.10.2014
2012 2012.04.11 - Live in Fish Fabruque Nouvelle (CD 1) 2012 10 20.10.2014
2012 2012.04.11 - Live in Fish Fabruque Nouvelle (CD 2) 2012 10 20.10.2014
2012 2012.04.11 - Live in Fish Fabruque Nouvelle (CD 3) 2012 8 20.10.2014
2012 2012.08.18 - Спб, Mod Roof (CD 1) 2012 9 20.10.2014
2012 2012.08.18 - Спб, Mod Roof (CD 2) 2012 8 20.10.2014
2011 2011.03.18 - Аврора Live 2011 4 18.10.2014
2011 2011.08.18 - Live in Moscow - Сквот Кафе 2011 19 18.10.2014
2011 2011.09.22 - Акустика - Днепропетровск 2011 17 18.10.2014
2011 Акустическая парадигма,2011 2011 5 18.10.2014
2011 2011.10.14 - Live at Спб, Главклуб (CD 1) 2011 8 20.10.2014
2011 2011.10.14 - Live at Спб, Главклуб (CD 2) 2011 9 20.10.2014
2010 2010.11.28 - Cпб Клуб '2012' (CD 1) 2010 10 18.10.2014
2010 2010.11.28 - Cпб Клуб '2012' (CD 2) 2010 9 18.10.2014
2008 2008.04.19 - Live in A2 2008 21 18.10.2014
2006 2006.10.13 - Акустика (Podмосковье) 2006 14 18.10.2014
2006 2006.01.22 - Акустика - Апельсин (CD 1) 2006 12 18.10.2014
2006 2006.01.22 - Акустика - Апельсин (CD 2) 2006 10 18.10.2014
2005 2005.03.19 - Live in Port at the 'СмертьFest' 2005 10 18.10.2014
2005 2005.11.30 - Акустика на Твц 'Кухня' 2005 4 18.10.2014
2005 2005.09.10 - Акустика (Паутина) 2005 10 18.10.2014
2005 2005.04.29 - Акустика (Спб,  Red-Club) 2005 14 18.10.2014
2004 2004.03.28 - Киберакустика - Акустика Спб, Red-Club 2004 16 18.10.2014
 Singles, Mini-CD's, EP's
2018 Самый Плохой (Single) 2018 2 12.01.2019
2014 Вор (Single) 2014 2 12.01.2019
2009 EP 2009 4 21.01.2010
2006 Шлюха 2006 8 29.01.2007
2005 Навсегда 2005 5 16.05.2007
 Live Albums
2004 Киберакустика 2004 16 16.05.2007
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG