Media Club - New Composers (Новые Композиторы, NC, Novi Compository, Novi Kompositori) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  New Composers

New Composers
  Band/Artist:  New Composers
Country:  Russia
Genre:  Alternative;  Electronica
Style:
URL's:  newcomposers.pro
 sima.spb.ru
 www.discogs.com/artist/32563-New-Composers
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Pogoda 2011 15 06.11.2014
2005 Russian Spring 2005 13 06.11.2014
2004 Delta Plan (CD 1: Delta Plan) 2004 18 06.11.2014
2004 Delta Plan (CD 2: Neoplan) 2004 11 06.11.2014
2004 Иное 2004 19 06.11.2014
2003 Advanced Indigo 2003 10 06.11.2014
2002 Na Mashine 2002 17 06.11.2014
2001 Indigo 2001 9 06.11.2014
2000 Astra II 2000 14 06.11.2014
1999 Smart (split) 1999
Smart (split) [Split with Brian Eno]
12 06.11.2014
1999 Planetarium II 1999 9 06.11.2014
1998 Planetarium I 1998 11 06.11.2014
1997 Контакты Третьего Рода [Original Sound Track] 1997 6 06.11.2014
1996 Astra 1996 17 06.11.2014
1995 Magnitola 1995 15 06.11.2014
 Bootlegs
1987 Start [Записи студии Яншива] 1987 4 06.11.2014
 Compilations, Remixes
2002 Именно Сегодня! Именно Сейчас! 2002 15 06.11.2014
1994 Спутник 1994 10 06.11.2014
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1999 12 32013.03.2015
L 0.00 / D 0.00 2004 3 32013.03.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG