Media Club - Peccatum (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Peccatum

Peccatum
  Band/Artist:  Peccatum
Country:  Norway
Genre:  Rock;  Alternative
Style:
URL's:  myspace.com/peccatum
 myspace.com/peccatumd
 www.peccatum.com
 damned-pages.prv.pl/bands.php?id=228
Инфо:
Симфо-блэковый проект «Ihsahn» из «Emperor». Чистый Symphonic Black metal в экспериментальном ключе.
Peccatum был создан в начале 1998 по задумке Ihriel. Она и была главным образом основателем группы...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2004 Lost in Reverie 2004 7 25.04.2004
18.12.2012
2000 Amor Fati 2000 10 04.11.2002
13.08.2008
1999 Strangling from Within 1999 9 19.09.2003
22.08.2008
 Singles, Mini-CD's, EP's
2005 The Moribund People (EP) 2005 3 12.12.2006
2000 Oh, My Regrets (EP) 2000 3 21.08.2008
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG